Mai sunt doar câteva ore până când Irina Ceban va participa pentru prima dată la competiția Survivor de la Kanal D. Deși este pentru prima dată când participă, fanii emisiunii i-au prevăzut deja viitorul. Aceștia prevăd că frumoasa moldoveancă va fi viitoarea victimă a lui Jador.

Irina Ceban va face parte din echipa Faimoșilor, luându-i locul Anei Porgras, după ce aceasta a fost eliminată duminică din competiție. Aceasta a primit cele mai puține voturi și a fost nevoită să renunțe la competiție. Acum, Irina va fi nevoită să lupte din greu pentru a-și câștiga locul în competiție.

irina ceban si jador
irina ceban si jador

Irina riscă să fie prima eliminată de Jador

Chiar dacă abia intră în competiție, toți fanii competiției de la Kanal D au avut câteva păreri despre Irina Ceban. Aceasta a primit multe laude pentru că și-a făcut curaj să intre în competiție, dar a primit și destule critici din partea urmăritorilor săi. Câțiva dintre internauți i-au transmis fostei concurente de la „Bravo, ai stil” că trebuie să fie foarte puternică în competiție, deoarece riscă să iasă la fel de rapid cum a intrat. Mai mult, o parte dintre urmăritorii competiției sunt siguri că Jador o va nominaliza pentru eliminare.

Reamintim că duminica trecută, la Survivor s-a făcut o eliminare puternică în echipa Faimoșilor. Jador a nominalizat-o pe Ana Porgras. Aceasta a ajuns la eliminare lângă Sebastian Chitoșcă, Marius Crăciun și Mellina de la Războinici. Din păcate pentru susținătorii săi, Ana a primit cele mai puține voturi și a fost eliminată. Acum, Irina ar risca să fie și ea eliminată rapid de Jador, dacă nu se va descurca în competiție.

Tare presimt că tu vei fii următosrea victimă a lui Jador 😂😂😂😂😂😂”, „Dacă te miști pe traseu ca melcul, o să fii pa repede”, sunt doar câteva dintre comentariile din mediul online.