Nicole Cherry a relatat, în cadrul unui interviu, cum și-a surprins iubitul cu vestea sarcinii și cum a reacționat acesta. Artista și-a dorit să imortalizeze momentele emoționante printr-o filmare, însă se pare că nu a ieșit conform panului.

Motivul adevărat pentru care Nicole a decis să dea vestea în țară că este însărcinată abia după câteva luni după ce a aflat că urmează să devină mămică a fost legat de siguranța și liniștea ei. A vrut să se asigure de faptul că sarcina este sub control și atât ea, cât și cea mică sunt în afara oricărui pericol.

Cum și-a surprins Nicole iubitul?

Se pare că sarcina nu a fost una la întâmplare și că a fost vorba despre un copil dorit, cei doi viitori părinți dorindu-și amândoi la fel de mult ca familia lor să se mărească. Cu toate că se așteptau la această veste, tot a fost o surpriză atunci când au văzut rezultatul pozitiv al testului de sarcină.

Nicole Cherry a vrut să-și surprindă partenerul de viață, așa că artista a încercat să creeze un moment cu totul special ca să-i dea marea veste. A vrut să filmeze toată scena, însă planul nu a decurs deloc așa cum și-ar fi dorit ea, pentru că iubitul ei a ieșit din vizorul camerei de filmat, așezându-se într-un alt loc.

”Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a spus ea.

S-a aflat cum l-a surprins Nicole Cherry pe iubitul ei că este însărcinată: ”Am încercat să filmez”

Când au aflat părinții lui Nicole Cherry că fiica lor este însărcinată?

Se pare că Nicole nu a ținut prea mult secret această veste față de părinții ei, pentru că au fost printre primele persoane pe care le-a anunțat imediat cum a aflat vestea.

Cei doi viitori bunici i-au fost alături fiicei lor încă de la început, iar acum așteaptă cu nerăbdare și bucurie să-și țină în brațe nepoțica. Mai mult decât atât, Nicole mai mărturisește că este tare fericită că la finalul acestui an va deveni mămică și este extrem de nerăbădtoare să-i ofere cea mai bună educație fiicei sale.