Ruby a decis, zilele acestea, să meargă la mormântul bunicului său și le-a vorbit fanilor de pe social media despre vizita. Artista nu s-a considerat pregătită să facă asta până acum și a avut dificultăți chiar și în găsirea locului de veci al omului ei drag, care s-a stins din viață acum multă vreme. Ea a mărturisit că toată lumea o știe ca fiind nepoata lui și dacă tot stau lucrurile în felul acesta, a zis că ar fi bine să îi facă o vizită la „noua lui casă”.

„N-am fost la el să-l vizitez niciodată”

Frumoasa artistă a vorbit atât de frumos despre bunicul ei, dar i-a dezvăluit și obiceiurile mai puțin benefice pentru organism și și-a dorit să îi aducă la mormânt o sticlă de băutură, pentru că bărbatul obișnuia sa consume alcool, ori de câte ori avea ocazia. Vedeta a reușit prin intermediul declarațiilor sale nu doar să îi amuze pe fani, ci și să îi emoționeze.

Rubina le-a povestit tuturor că simte și în ziua de astăzi că el cumva trăiește în sufletul ei și că se gândește mereu la el. Nu l-a vizitat niciodată până acum și a decis să repare această greșeală, pentru că se considera rea din punctul acesta de vedere. Fanii eu știu că vedeta este o femeie sufletistă care își iubește familia și care ar face orice pentru ea, drept dovada bunica ei, femeia care a crescut, locuiește alături de ea și de iubitul ei.

 

„Mă recunoaște toată lumea drept nepoata lui Mugur. Și dacă tot mă recunoaște toată lumea așa, m-am gândit să merg să-i fac o vizită și lui tataia. Dumnezeu să-l ierte! Mergem la el la mormânt, vărsăm o sticlă de ceva, că i-a plăcut sticluța. Aprindem o țigară, vorbesc un pic cu el și după fug. N-am fost la el să-l vizitez niciodată, ca un om rău, pentru că mă gândesc mereu ca și cum tataia trăiește pentru mine. Mă duc acum la casa asta a lui”, a povestit Ruby.

 

Ruby, copleșită de durere la mormântul bunicului său: "Stau aici de vorbă cu el"

„Am venit la tataia. L-am strigat pe aici, că l-am găsit greu. Dar l-am găsit după ce l-am strigat. Stau aici de vorbă cu el. Eu nu fumez, dar pentru el fumez și o țigară”, a mai zis ea.