Roxana Vancea urmează să fie mămică și trece prin cele mai  frumoase clipe din viața sa. Faptul că, în sfârșit, va deveni mămică o face să fie în culmea fericirii și să se simtă extrem de împlinită. Cu toate acestea, sunt câteva situații care o îngrijorează. Roxana întâmpină câteva probleme de sănătate, lucru care nu îi aduce deloc liniște.

De când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată, Roxana Vancea și-a făcut o serie de analize speciale. Mai mult, aceasta urmează sfatul medicului cu mare strictețe. Tocmai de aceea a renunțat să facă abdomene, deși este instructor de fitness și zilnic are nevoie de mișcare. Însă nu asta ar fi o problemă, ci durerile de spate care nu-i dau pace. În ultima perioadă, vedetei i-au crescut foarte mult sânii, provocându-i dureri îngrozitoare de spate. Practic, Roxana are sâni mai mai decât ar putea duce spatele său.

După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic.

Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă ”, a mai declarat viitoarea mămică.

roxana-vancea-si-dragos
roxana-vancea-si-dragos

Cum l-a anunțat Roxana pe Dragoș că vor deveni părinți

Din prima perioadă împerună, cei doi au spus că visul lor cel mai mare este ca familia lor să se mărească și pentru acest lucru au făcut tot ce le-a stat în putință. Ba chiar, Dragoș a renunțat la suplimentele pe care le lua pentru sală, toate pentru a avea un copil cu vedeta. Acum, visul lor a devenit realitate și ei vor deveni părinți pentru prima dată. Sunt în culmea fericirii și sunt  de părere că trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Roxana l-a anunțat că visul lor s-a îndeplinit, într-un mod inedit.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede.

Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.