Lora este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi și de când Adela Popescu a luat o pauză din a mai prezenta emisiunea Vorbește Lumea alături de Cove, ea a fost cea care a înlocuit-o. Fanii ei sunt de părere că se descurcă de minune și ar vrea să o vadă mereu pe micile ecrane. Recent, frumoasa artistă a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar una dintre întrebări a fost legată de emisiunea de la PRO TV.

Unul dintre admiratorii ei, dornic să o umărească prezentând îndrăgita emisiune, a vrut să afle chiar de la ea dacă ca mai face parte din sezonul următor, iar ea nu a ezitat să îi ofere imediat un răspuns. Se pare că iubita lui Ionuț Ghenu a acceptat să prezinte Vorbește Lumea, pentru că avea destul de mult la dispoziție, dar acum având în vedere că are multe proiecte de care se ocupă și că vor începe și concertele, nu știe ce să facă.

 

Renunță sau nu Lora la "Vorbește Lumea"!? Vedeta, momentul adevărului: „Prima dată a fost greu...”

„O să te mai vedem la «Vorbește Lumea» și în sezonul următor?”, a venit întrebarea din partea unui fan curios, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram.

„Am acceptat cu plăcere să prezint din nou «Vorbește Lumea», pentru că am avut timp. Prima dată a fost greu: și cu concerte, muzică, emisiune, acum am și brand, un brand nou de lansat, filme, multe, nu știu, nu știu”, a fost răspunsul oferit de Lora.

Recent, frumoasa artistă a dat o serie de declarații și despre drama pe care a trăit-o, cu puțin timp înainte de a lua decizia de a se muta în București. Avea doar 21 de ani, când a făcut un accident de mașină în urma căruia era pe punctul de a-și pierde viața, dar nu i s-a întâmplat nimic grav. Cea care a avut de suferit mai mult a fost persoana care se afla în aceeași mașină cu ea. După părerea sa, a fost una dintre cele mai mari cumpene din viața sa.