Se cam strică apele în viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu. Dacă până acum a pozat în diva fericită a showbizului din România, se pare că aceasta și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu. Cei doi și-ar fi spus ADIO definitiv chiar în momentele în care se spunea că ar fi pregătit o nuntă spectaculoasă. Acum, Bianca Drăgușanu nu a stat pe gânduri și a vorbit despre situația actuală.

Bianca Drăgușanu a avut o reacție ironică după ce Gabi Bădălău s-a despărțit de ea „Am un anunț important”. La scurt timp după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea de Bianca Drăgușanu, în direct, la Tv, blondina a spus și ea că are un anunț important de făcut.

bianca si gabi badalau
bianca si gabi badalau

Destul de ironică, așa cum face de fiecare dată când este nervoasă, Bianca Drăgușanu a spus de curând pe contul ei de Instagram că, având în vedere ultimele evenimente din viața ei, are un anunț important de făcut.

”Am un anunț foarte, foarte important de făcut. Având în vedere ultimele evenimente din viața mea, vreau să vă spun că.. angajez croitorese. Da! Datorită volumului de muncă și cererilor, echipa atelierului meu se mărește”, a declarat Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Bianca nu a recunoscut nimic despre despărțire, semn că încă și-ar dori să se împace cu Gabi Bădălău. Aceasta face tot posibilul să schimbe subiectul în mediul online, făcând haz de necaz și glumă din orice subiect. Până în aceste momente, cei doi nu s-au afișat împreună și nici nu se știe dacă vor mai avea apariții împreună. Lovitura vine pentru Bianca Drăgușanu chiar după zile întregi în care s-a certat cu Alex Bodi. Acum, nici măcar afaceristul din Mediaș nu mai are foarte multe de împărțit cu Bianca Drăgușanu, deoarece bărbatul pare să aibă o relație cu dansatoarea Bianca Iordache.