Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit pe neașteptate fără să ofere fanilor săi vreo explicație clară în legătură cu motivul ruperii relației lor de dragoste. Cu toții au sperat la o reîmpăcare, mai ales că cei doi au avut în spate mai mulți ani în care au fost parteneri de viață. Lucrurile nu au stat așa cum ei s-ar fi gândit, așa că decizia lor de a se despărți nu a mai fost schimbată.

Răzvan Simion și frumoasa artistă, Lidia Buble, au fost în lumina reflectoarelor încă de când au decis să formeze un cuplu, dată fiind circumstanța în care cei doi au decis să fie împreună. Matinalul i-a spus adio mamei copiilor lui, urmând să înceapă un drum alături de Lida Buble.

Care este adevăratul motiv al despărțirii celor doi?

Nu de puține ori este adus în discuție subiectul despărțirii în cadrul emisiunii în care Răzvan Simion este prezentator, așa că de data aceasta matinalul a venit în fața fanilor săi cu noi detalii despre ce s-a întâmplat, de fapt, între ei și ce sau, mai bine zis, cine a fost cauza despărțirii lor.

Mereu cu glumele la el, prezentatorii emisiunii nu ezită să facă haz de necaz de fiecare dată când au ocazia. Concret, Răzvan Simion s-a destăinuit și de această dată și a mărturisit care sunt, de fapt, vinovații nu numai pentru despărțirea pin care el a trecut, ci pentru toate despărțirile, bineînțeles, din punctul de vedere al femeilor.

”Întodeauna într-o despărțire sunt de vină doi. El și maică-sa”,a spus Răzvan Simion în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă alături de Dani Oțil.

Răzvan Simion, detalii picante despre despărțirea de Lidia Buble: ”Întotdeauna sunt de vină doi”

Ce spune Lidia Buble despre noua iubită a lui Răzvan Simion, Daliana Răducan?

Daliana Răducan este noua parteneră de viață a lui Răzvan Simion și, așa cum este firesc, toți fanii așteptau cu sufletul la gură să afle care este părerea Lidiei Buble despre aceasta și dacă nu cumva este geloasă pe cea care acum i-a luat locul. Iată ce a avut de spus artista.

”Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă.”, spunea Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.