Randi este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră, făcându-se remarcat atât datorită vocii sale inconfindabile, dar și datorită sincerității cu care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Cuvintele lui îi pot deranja de cele mai multe ori pe cei din jurul lui, cum a fost și în cazul Antoniei și a lui Alex Velea. Cântărețul a criticat, la un moment dat, genul muzical creat de colegul lui de breaslă, iar postările sale nu au putut trece neobservate.

Randi, atac dur la adresa unora dintre urmăritoarele sale

Antonia nu s-a putut abține să nu reacționeze, după ce a citit asemenea cuvinte venite din partea lui și a simțit nevoia să sară în apărarea partenerului său de viață. Cântăreața este de părere că Alex Velea muncește enorm și că nimeni nu are dreptul să îl critice pentru deciziile sale și pentru muzica sa, mai ales că nu i-a fost deloc ușor să ajungă la un asemenea nivel.

Acum câteva ore, Randi a reușit din nou să le atragă atenția urmăritorilor săi de pe Instagram și să dea curs unor discuții. Acesta și-a exprimat opinia despre un TikTok pe care multe femei aleg să îl facă și anume cel în care își fac apariția în același loc, purtând alte ținute. Este de părere că aceasta este o atitudine de turmă și le-a sfătuit să nu mai facă așa, pentru că nu este deloc bine ceea ce fac și speră că acestea îi vor înțelege punctul de vedere. Are pretenția de la ei să facă niște postări originale și nimic mai mult.

 

 

Randi,. mesaj dur pe rețelele sociale! Cine l-a enervat atât de tare pe artist: ”Îmi vine să vomit”

”Îmi vine să vomit, să țip, să urlu, dacă mai văd vreun filmuleț cu voi fetelor care veniți ca niște modele derutate și pac ați schimbat ținuta, și pac altă ținută, altă ținută, băi, un strop de creativitate nu ar strica, hai nu mai fiți oițe.”, a mărturisit Randi.