Randi a lansat un nou „atac” la adresa colegului său de breaslă Alex Velea. Nu este pentru prima dată când artistul îl atacă cu vorbe destul de dure pe iubitul Antoniei. De această dată, Randi a scos în evidență defectele pe care le are Alex Velea.

Acesta a fost invitat în emisiunea de la Pro TV a lui Cătălin Măruță. Randi a intrat în jocul lui Cătălin și a răspuns la câteva întrebări picante despre vedetele din România. Una dintre întrebări a avut legătură cu Alex Velea. Avea de ales, să mănânce diverse mâncăruri odioase sau să răspundă sincer la întrebările puse de Cătălin. Ei bine, Randi a preferat să fie sincer.

Care crezi ca sunt cele mai mari defecte ale lui Alex Velea?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe Randi.

Artistul nu a stat foarte mult să se gândească și a răspuns imediat. Însă după ce i-a enumerat defectele, Randi a spus că nu este atât de sigur pe cele spuse.

Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a fost răspunsul lui Randi.

Nu este pentru prima dată când artistul aruncă cu săgeți în Alex Velea. Acum puțin timp, atunci când iubitul Antoniei a lansat conceptul de trapanele, Randi a supus că Alex Velea a dat drumul la o nouă „pandemie”. Pe atunci, Antonia a ieșit la atac și și-a apărat iubitul.

Randi
Randi

Antonia, reacție foarte dură la adresa lui Cătălin Măruță

Antonia a aflat cele spuse de Randi și a reacționat imediat. Enervată peste măsură, Antonia a răspuns destul de dur de data aceasta și l-a acuzat pe Cătălin Măruță că se folosește de numele ei și cel al lui Alex Velea pentru a crește audiența emisiunii. Artista a lansat un mesaj dur în mediul online și îl critică pe soțul Andrei, despre care susține că ar face absolut orice pentru audiență.

Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs.

Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că producătorii sunt de vină”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.