Randi a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la una dintre cele mai interesante provocări din cadrul emisiunii pe care o prezintă, la PRO TV. Artistul era nevoit să răspundă anumitor întrebări incomode dând numele unor persoane publice de la noi sau să mânânce sosurile iuți pe care i le-au pregătit organizatorii și care nu au fost deloc pe gustul lui, dar nici pe al altor invitați care au apărut în trecut.

Randi a recunoscut că o place pe Antonia

Se pare că Randi a fost pus să spună care sunt vedetele de la noi cu care și-ar dori o aventură, iar prima de pe lista lui a fost chiar partenera de viață a lui Alex Velea, al cărui nume nu al vrut să îl rostească de teama iubitului ei. A fost clar pentru toată lumea că se referea la Antonia. Nu este un secret pentru nimeni că artista este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară și că aproape că nu există bărbat care să nu o vrea alături de el, iar Randi nu are nici el gusturi proaste la femei.

Faptul că a ales-o pe cântăreață i-a șocat pe telespectatorii, pentru că în urmă cu câteva săptămâni cei doi s-au certat pe social media, după ce Randi a făcut o serie de postări pe Instagram în care critica dur stilul muzical creat de Alex Velea și anume trapanele; care ocupă de cele mai multe ori primele locuri în Trending. Așa cum era de așteptat frumoasa artistă a sărit în apărarea viitorului său, despre care a afirmat că muncește foarte mult și că nimeni nu are dreptul să îl critice pentru toate eforturile pe care le-a depus.

Randi a pus ochii pe Antonia! Artistul, declarații incendiare în fața lumii: "Mă bate iar Velea"

”Ai înnebunit la cap! Pe prima nu pot să o zic că mă bate iar Velea. Vrei să iau numai nemăritate? Bă, fii atent. Nu am cum să dezvolt că se prinde lumea. Cred că toată țara ar vrea asta. Trei nume: Antonia. Trebuie să mă mut de acasă. Am gusturi, nu sunt fraier, nu? Și Anna Lesko. Mi-o asum și pe ea. Ce te uiți așa la mine? Citește, frate!”, a dezvăluit Randi în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.