Ramona Olaru este din nou o femeie singură. După mai multe certuri și împăcări, ea și Cuza de la Noaptea Târziu au luat pe drumuri diferite. Nu se știe încă dacă acest lucru este pentru totdeauna sau nu, având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat în trecut, cert este că momentan nu mai formează un cuplu. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a demonstrat de multe ori că este o femeie puternică și că nici măcar despărțirea de fostul ei partener de viață nu o pune la pământ.

Ramona Olaru le-a dat fanilor explicații

În loc să plângă sau să posteze tot felul de mesaje subtile la adresa fostului ei iubit așa cum o făcea în trecut, ea și-a îndreptat atenția către altceva. Se pare că aceasta a fost o modalitate mult mai bună de a trece peste momentele grele din viața sa. Ei bine, a mers să își mai facă o serie de tatuaje micuțe, dar cea care le-a atras imediat atenția internauților a fost inimioara de pe deget.

Nu le-a luat prea mult timp și au tras singuri concluziile. Unii sunt de părere că ea a dat dovadă de faptul că este o femeie sensibilă și că gestul ei este unul foarte drăguț. Alții s-au dus în direcția opusă și au ajuns să spună că Ramona Olaru nu mai crede deloc în iubire. Motiv pentru care ea a decis că este vremea să vină cu o serie de explicații, pentru a lămuri întreaga situație.

 

”Cele mai mari reacții au fost la inimioară. Numai reacții, toate cele, ce sensibil, ce drăguț, mi-ați scris toate. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă, în general, asta nu înseamnă că nu mai cred în iubire. Doamne ferește! Eu cred și în iubire și în căsătorie, pentru că d-aia suntem făcuți și cu asta rămânem. Și am o grămadă de inimioare și texte de dragoste pe mine”, a povestit vedeta.