Astăzi, vedeta a renunțat la mașina personală și a fost nevoită să apeleze la un șofer de taxi pentru a-și putea face treburile prin oraș. Ramona Olaru nici nu bănuia ce avea să i se întâmple. Iubita lui Cuza de la Noaptea Târziu s-a plâns prietenilor ei din mediul online. Blondina a fost surprinsă de ipostaza în care a fost pusă fără voia ei.

Șoferul care o ducea pe asistenta de la Antena 1 la destinație, era un împătimit al muzicii populare. Bărbatul asculta melodii folclorice cu volumul la maxim, deși Ramona era vizibil deranjată de gestul taximetristului. Momentul jenant nu se oprește aici. Domnul pasionat de muzică i-a oferit colegei lui Dani Oțil și un spectacol pe cinste. Șoferul a început să cânte live pe un negativ, de parcă s-ar fi aflat la propriul concert.

„Are negativul și el oferă spectacol”, a scris Ramona pe Instagram.

Ramona Olaru a îmbrăcat rochia de mireasă

În cadrul emisiunii matinale la care prezintă rubrica meteo, frumoasa asistentă a fost nevoită să îmbrace mai multe rochii de mireasă pentru o prezentare de modă. Însă, nu este prima dată când îmbracă rochia albă. Atrăgătoarea blondă a fost căsătorită timp de trei ani, iar la scurt timp după divorț, asistenta TV a fost văzută în compania solistului de la Noaptea Târziu.

Iubita lui Cuza a fost vizibil emoționată când a pășit în platou. Blondina a distribuit și pe profilul ei imaginile. Se pare că, vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani ar vrea să îi bată un apropo cântărețului. Cuza și Ramona formează, din nou, un cuplu după numeroase episoade în care s-au tot despărțit și apoi au revenit la sentimente mai bune. De această dată, însă, îndrăgostiții nu se mai afișează împreună în mediul online, după ce au fost nevoiți de mai multe ori să își șteargă postările după fiecare ceartă.