Ramona Gabor se poate numi o femeie împlinită. Vedeta a pornit modest in drumul spre celebritate însă se pare că universul i-a răsplătit îndrăzneala. Astfel, băcăuanca a ajuns astăzi să fie considerată o femeie de succes din Dubai. Chiar dacă a încercat marea cu degetul într-o zonă în care lumea afacerilor este una extrem de vastă, fostul manechin a reușit tot ceea ce și-a propus.

Admirată de afaceriști și șeici din Dubai

Ramona a lansat pe piață în urmă cu doar câteva luni 10 parfumuri de lux destinate atât doamnelor cât și domnilor. Se poate spune că norocul ei a constat în mod cert și în faptul că a ales lumea arabă pentru a fi locul de lansare a business-ului ei. Este deja cunoscut faptul că arabii au o adevărata cultură legată de parfumerie. Șatena a urmat o serie de cursuri din această zonă și a decis să iasă cu curaj pe piața de profil. Inițial, sora Monicăi a dorit să realizeze un singur parfum în amintirea mamei ei decedate în urmă cu câțiva ani. Se pare că acest domeniu a cucerit-o atât de tare încât a decis că vrea să se concentreze și pe viitor în aceeași direcție.

Dincolo de faptul că parfumurile ei se vând în toată lumea, recent Ramona a fost invitată la un dineu cu cei mai renumiți afaceriști ai Dubaiului. Românca noastră a fost mândră să își reprezinte brand-ul în fața personalităților.

Ramona Gabor
Cum era de așteptat, arabii au primit cu mare interes produsele create de fostul manechin.
Ramona a postat câteva imagini pe Instagram din cadrul evenimentului. Vedeta pare extrem de împlinită mai ales datorită faptului că a reușit să ducă numele ei de familie în lumea afacerilor din mijlocul Emiratelor Arabe.

Chiar dacă la capitolul dezvoltare financiară, Ramona stă extrem de bine, fostul manechin nu are încă o familie. Sora Monicăi a precizat că nu este încă pregătită pentru un pas atât de important.