Ramona Gabor a renunțat la meseria de manechin însă își păstrează în continuare dimensiunile care au consacrat-o atât pe ea cât și pe sora ei, fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Chiar dacă este mulțumită de felul în care arată, pe alocuri ea apelează deseori la îmbunătățiri. De această dată a reușit să își schimbe complet look-ul.

Ramona are parte de răsfăț în Dubai

Sora Monicăi Gabor a ajuns în Dubai acum 8 ani. Chiar dacă a recunoscut public faptul că începuturile ei au fost destul de modeste în mijlocul lumii arabe se pare că soarta a fost de partea ei. După două afaceri eșuate, românca a reușit să dea lovitura cu cea de a treia. Astfel, vedeta a ajuns acum să își permită aproape tot ce vrea.

Drept dovadă, Ramona trăiește pe picior mare în Dubai. Și-a achiziționat propriul apartament, se răsfață la cele mai exclusiviste restaurante și are parte de îmbunătățiri ale imaginii. Schimbarea ei de look a fost realizată la unul dintre cei mai renumiți hair stiliști din Dubai. Fără vreo emoție pentru rezultatul final, Ramona a optat pentru a-și schimba total culoarea părului.După ședința de răsfăț, vedeta arăta ca proaspăt coborâtă de pe podium.

„O să îmi reîmprospătez imaginea și culoarea părului.” , a spus fostul manechin pe Instagram.

Ramona Gabor
A fost vizitată de sora ei

Deși au o relație mai mult decât apropiată surorile Gabor trăiesc în colțuri diferite ale lumii. Înainte de pandemie, Ramona era cea care ajungea extrem de des în Statele Unite ale Americii pentru a-și revedea sora. În urma restricțiilor impuse prin prisma crizei epidemiologice celor două le-a fost imposibil să se mai revadă. Astfel, recent Monica a fost cea care a luat primul zbor spre Dubai.

Ramona Gabor

Încântată la culme de vizita acesteia, sora ei s-a asigurat că fosta lui Columbeanu va avea o ședere plăcută.Ramona a făcut planul de bătaie pentru fiecare zi de vacanță a Monicăi astfel încât să aibă timp împreună să viziteze cât mai multe locuri.Cele două s-au delectat în restaurante scumpe și au făcut shopping.

După doar 4 zile petrecute alături una de cealaltă, iubita lui Mr. Pink s-a întors în America acolo unde trebuie să aibă grijă de fiica ei, Irina și de fiul partenerului ei de viață, micuțul Anthony.

Chiar dacă au trecut câțiva ani și cele două s-au maturizat, iar viețile lor s-au schimbat complet, Ramona și Monica Gabor nu trec încă neobservate. În diversele locuri pe care le-au vizitat, deseori erau oprite de cetățeni arabi și chiar turiști pentru a se lăsa fotografiate.