E frumoasă și are toată lumea la picioare. Asta după ce Ramona Gabor a reușit să dea lovitura în afaceri. Noul business cu parfumurile semnătură proprie lansate pe piață pare să îi aducă româncei numai satisfacții. Recent, sora Monicăi reușit încă o victorie în acest sens.

Își vinde produsele în cel mai luxos magazin

Ramona locuiește în Dubai de mai bine de 8 ani însă a avut un început extrem de modest acolo. Ea a pornit de la jobul de manechin și a sperat mereu să aibă propria afacere. Cu toate că a încercat de mai multe ori să îsi deschidă una până anul trecut planetele nu s-au așezat favorabil pentru ea. Acum însă, fostul manechin marchează succes după succes peste hotare. Ea a lansat o serie de parfumuri de nișă care au prins foarte bine pe piață. De altfel, ea a fost ajutată și de contextul în care se află fiind deja cunoscut faptul că arabii au o adevărată cultură în ceea ce privește parfumul.

Focoasa șatenă a creat 10 parfumuri puternice care au fost foarte bine primite de femei. Atât în Dubai cât și prin intermediul livrărilor în întreaga Europă, mulți s-au înghesuit să le achiziționeze. Acum, după un real succes, sora Monicăi a reușit o nouă performanță. Parfumurile ei au fost acceptate spre vânzare în cel mai mare boutique pentru comercializarea produselor de înfrumusețare din Dubai. Parfumurile lansate de ea au fost așezate într-un loc binemeritat unde pot fi accesate de pasionații acestei zone.

Ramona Gabor

Ramona a publicat această noutate pe contul ei de Instagram arătându-se foarte încântată de reușită.

A fost vizitată recent de sora ei

Monica Gabor i-a făcut recent o vizită surorii ei în Dubai. Fosta lui Iri a precizat pe internet că este foarte mândră de reușitele acesteia. Ramona și-a achiziționat propriul apartament și conduce un bolid de lux. Cele două surori au vizitat zonele renumite ale Dubai-ului și au petrecut timp de calitate împreună. Dacă înainte de pandemie acestea se vedea foarte des, Ramona fiind cea care zbura în America, regulile restrictive au stat in calea lor în ultima perioadă.

Din nefericire cele două nu au putut ajunge nici măcar la înmormântarea tatălui lor. Emil Gabor s-a stins anul trecut după o luptă crâncenă cu boala. Cea care s-a ocupat de înmormântare a fost sora celor două foste manechine, Alina.