E româncă, debordează de frumusețe, are propriul business și duce o viață de prințesă. Ramona Gabor nu mai trăiește de mult pe meleaguri românești însă ține în continuarea legătura cu fanii din țara ei. Vedeta a strâns pe Instagram o comunitate destul de mare cu care împărtășește o mare parte din viața ei de acum. Sora Monicăi Gabor a vorbit deschis despre prezentul ei amoros, dar și despre cel profesional.

Cum a reușit în afaceri

Ramona a plecat în 2012 din România, mult mai târziu față de sora ei, Monica. Dacă la început aceasta ajungea destul de des la sora ei în Statele Unite după ce s-a stabilit în Dubai, fostul manechin  s-a axat complet pe cariera ei și mai puțin pe distracții și călătorii.

Deși a încercat de trei ori să își deschidă propria afacere, abia recent aceasta a reușit să devină antreprenor de succes. Ramona și-a deschis inițial un business în care producea și comercializa costume de baie. Parțial în croitoria ei aceasta producea și uniforme pentru personalul din restaurante și hoteluri. Din nefericire acestea nu au mers. Abia recent, fostul manechin și-a dorit să lanseze un parfum care să îi reamintească de mama ei trecută în neființă în urmă cu câțiva ani. Ramona s-a îndrăgostit atât de tare de domeniu încât a rămas fidelă acestuia. Mai mult ea a elaborat peste 10 parfumuri care se vând acum în întreaga lume.

Sora Monicăi a fost întrebată pe Instagram de fanii ei cum a reușit această performanță profesională. Ea a specificat că este nevoie de dorință, muncă și determinare.

„Este suficient să îți dorești mai mult de la viață și să lucrezi spre acea direcție până când reușești să îți trăiești propriul vis.”, a răspuns fostul manechin pe Instastory.

Ramona Gabor

Dacă pe plan profesional lucrurile merg extrem de bine și vedeta face bani cu nemiluita, în plan personal, Ramona avea lacune până de curând. Chiar ea povestea recent tot pe rețelele de socializare că are tot ceea ce își poate dori însă trebuie să facă și pasul spre căsătorie.

Se pare că sora Monicăi s-a făcut atunci auzită și Făt Frumos a prins curaj să o curteze. Ea a primit un buchet  imens de trandafiri roșii din partea unui bărbat misterios. Ramona a fost de asemenea întrebată pe Instagram cine i-a dăruit cadoul respectiv însă ea a preferat să păstreze confidențialitatea.

Secret.” , a scris aceasta pe contul personal.

Ramona Gabor

Având în vedere nota de mister lasată de vedetă cel mai probabil ea are deja un iubit.