A ales să se mute definitiv în Dubai și se pare că decizia a fost una de bun augur. Ramona ajuns să aibă o viață cum alte tinere doar visează. Fostul manechin s-a răsfățat de ziua ei de naștere în lux și opulență. Vedeta a primit numeroase cadouri de mii de euro.

Ramona Gabor trăiește în Dubai de mai bine de 7 ani. Sora Monicăi Gabor nu a avut un parcurs prea ușor odată cu plecarea în străinătate însă s-a ambiționat să își depășească limitele.

Astfel, vedeta a ajuns astăzi să dețină acolo propriul apartament și să conducă o mașină de lux. Dincolo de acestea, Ramona a devenit o tânără antreprenoare investind în domeniul parfumeriei de nișă.

Pentru că nu îi lipsește nimic și se poate bucura în voie de prezentul ei, Ramona a fost răsfățată de prietenii ei din Dubai cu mai multe cadouri extrem de scumpe. Vedeta s-a lăsat fotografiată în timp ce se bucura de darurile achiziționate de la cele mai celebre brand-uri.

Din ultimele sale postări reiese că Ramona este extrem de apreciată de multă lume în Dubai. Sora Monicăi s-a remarcat în domeniul modellingului atunci când a decis să se mute în mijlocul lumii arabe. Cu toate acestea, vedeta și-a dorit să devină o femeie de afaceri cu acte în regulă, fapt care s-a și întâmplat între timp.

Afacerea ei merge ca pe roate

Ramona a avut mai multe tentative de a-și deschide propriul business însă nu fiecare încercare s-a dovedit a fi un succes. Fostul manechin și-a deschis la un moment dat în Dubai un atelier de croitorie unde confecționa costume de baie și chiar uniforme speciale pentru angajații din restaurante.

Din nefericire pentru ea afacerea nu a mers, astfel, românca a pierdut toți banii investiți. Cu ultima ei încercare, șatena a dat lovitura. Ea a creat o serie de parfumuri de nișă care au avut mare priză la consumatori. Nu este un secret pentru nimeni faptul că în lumea arabă zona parfumeriei este ridicată la rang de artă.

Ramona a declarat că totul a început din dorința arzătoare de scoate pe piață un parfum în amintirea mamei ei, care s-a stins în urmă cu câțiva ani. În acest mod, fostul manechin și-a descoperit pasiunea pentru acest domeniu.

Chiar dacă are tot ceea ce o femeie visează pe plan material, în ceea ce privește viața personală, Ramona nu stă la fel de bine. După despărțirea de ultimul ei iubit de origine arabă, vedeta nu s-a mai afișat la brațul vreunui bărbat și a recunoscut că este singură.