Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au căsătorit în mare secret, departe de ochii lumi! Dezvăluiri emoționante despre momentul în care fostul fotbalist și-a externat gemenii și femeia iubită. Mesajele au făcut înconjurul internetului, iar fanii celor doi sunt în culmea fericirii.

Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au căsătorit în secret, iar vestea cea mare a fost dată publicității chiar de cunoscuta brunetă. Mai mult, o sursă a ziarului Cancan a decis să povestească momentul în care fostul fotbalist și-a externat gemenii și femeia iubită. Cei doi parteneri și-au cunoscut fetița și băiețelul la sfârșitul verii lui 2019 și de atunci sunt cei mai fericiți părinți. De altfel, relația dintre ei pare mai serioasă ca niciodată.

Raluca Macovei a devenit soția lui Adrian Neaga

Mult timp, nici Raluca, dar nici Adrian nu au dorit să discute prea mult despre relația lor. De curând, Raluca Macovei a publicat o fotografie în care apare alături de Rică Neaga, fotbalistul extrem de cunoscut în România. În imaginea uluitoare, ei par să fie căsătoriți! Mai mult, bruneta i-a uimit pe fani cu descrierea pusă.

“decembrie 2015” – Da!

Ayan Mihail şi Raysa Mihaela au venit pe lume tot în mare secret la sfârșitul lui august 2019. Soțul unei femei care devenit mamă în aceeași perioadă cu Raluca Macovei a făcut declarații incendiare despre Raluca și Adrian. Acesta a avut șansa să vadă cu ochii lui tot ce se întâmplă.

Soția a născut în 2019 și a stat pe același etaj cu Raluca Macovei. Ea a stat într-o rezervă alăturată și se pregătea să se externeze când eu eram pe hol, așteptam să îmi văd soția. Pe hol era Rica Neaga împreună cu același domn, Cojocaru, care aveau câte un landou cu copii în mână fiecare. Raluca era cu o bonă filipineză și cu niște niște flori în mână, iar bona căra bagajele din salon”, a declarat bărbatul, relatează spynews.ro.