Seara trecută, de la Survivor România, a fost una extrem de tensionată. În pericol de eliminare au fost Andrei Dascălu, Marius Crăciun, Raluca Dumitru și Ștefan Ciuhulescu. Cei doi Războinici au intrat automat la vot, pentru că persoana nominalizată de ei pentru eliminare a fost Albert Oprea, care a ieșit favoritul publicului, iar cea de-a doua de pe listă s-a situat Maria Chițu. Fostul portar de la Rapid a primit cele mai multe propuneri din partea colegilor, în cadrul Consiliului de sâmbătă, iar Raluca a ajuns pe listă, după ce Elena Marin a ieșit favorita publicului din echipa Faimoșilor și a decis că ea este cea care ar merita să iasă de la ei.

Raluca Dumitru: „Este o experiență de neuitat”

Ei bine, Raluca Dumitru a fost cea care a primit cea mai mică susținere din partea telespectatorilor și a fost nevoită să își la revedere de la colegii ei, care aveau mare încredere în ea și care au declarat despre ea că a evoluat, de la intrarea sa în competiție. Vedeta era mereu aleasă la ștafete, iar în ultimul timp a adus destul de multe puncte pentru echipa sa.

Ei bine, înainte de a pleca, ea a transmis un mesaj prin intermediul căruia a dat de înțeles că se bucură enorm pentru faptul că a făcut parte din această experiență pe care nu o va putea uita niciodată și din care a învățat foarte multe lucruri. A ajuns, de asemenea, să se considere o persoană norocoasă pentru tot ceea ce are acasă și să aprecieze oamenii șu lucrurile din jurul său mult mai mult,

Raluca Dumitru, eliminată de la Survivor România! Primele declarații ale Faimoasei: "Mă consider o persoană norocoasă”

„Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam ce pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă”, a declarat Faimoasa.