.Nici Raluca Dumitru și nici Culiță Sterp nu se mai află în competiția Survivor România, de câteva săptămâni. Artistul a făcut o înțelegere cu producătorii emisiunii, pentru a putea ajunge acasă, în momentul în care Daniela Iliescu va naște. Acesta a reușit să ajungă acasă la timp și a petrecut două săptămâni alături de iubita sa, înainte ca fiul lor să vină pe lume. Raluca Dumitru a părăsit emisiunea, în urma nominalizării pe care a primit-o din partea Elenei Marin. Neavând parte de susținerea celor de acasă, eliminarea sa a fost una inevitabilă.

„Voiam să fiu respectată, așa cum și eu am respectat la rândul meu”

După ce a revenit în țară, fosta concurentă de la Survivor România a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune, unde a vorbit despre experiența unică de care a avut parte în Republica Dominicană. Multă lume nu și-a făcut o impresie prea bună despre ea, din cauza certurilor în care era implicată și unii au afirmat despre aceasta că este o femeie rea și tocmai din acest motiv nu au avut încredere în ea și nu i-au acordat voturile lor.

La un moment dat, ea a discutat și despre scandalul dintre ea și Culiță Sterp. Se pare că ea a fost șocată de atitudinea artistului din ultima vreme, dar că nu era singura pe care o deranja și o uimea acest lucru. În plus, ea spune că nu are cum să vrea acasă la iubita lui și să plângă din această cauză, dar în același timp să se lege de o femeie. A fost foarte afectată de cuvintele lui și deranjată, pentru că nu a fost respectată, iar asta explică din punctul ei de vedere și reacția pe care a avut-o, atunci când i-a aruncat cu nisip în ochi.

 

Raluca Dumitru, atac dur la adresa lui Culiță Sterp: ”Tu suferi că vrei acasă, dar tu te iei de o femeie”

”Ei (n.r- Zanni și Sebastian) erau șocați de atitudinea lui Culiță. Culiță s-a luat mereu de Zanni când o jignea pe Elena, iar ei erau șocați. Nu am vrut să îi dau prea multe replici, am vrut să se vadă de acasă cine a început totul. Tu te-ai luat de băieți pozând în ceea ce nu ești, iar tu faci același lucuri. Tu suferi că vrei acasă, că mai e puțin și naște iubita ta, dar tu te iei de o femeie. Eu am aflat după de la el că i-a spus cineva că am vorbit de el. M-a afectat foarte rău, voiam să fiu respectată, așa cum și eu am respectat la rândul meu. În momentul ăla le-am cerut să mă voteze. Au venit Zanni, Sebi și Cosmin și mi-au spus să fiu puternică. Nu mai știam cum să gestionez situația”, a declarat Faimoasa.