Raluca Dumitru și Irisha nu au avut o relație prea bună, în cadrul competiției Survivor România. Chiar dacă au intrat ambele în același timp, în concurs, cele două nu s-au înțeles încă de la bun început. Odată ajunsă în România, Faimoasa a făcut o serie de declarații despre foștii ei colegi și le-a spus tuturor ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat, dar și cum a încercat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” să le câștige simpatia băieților din echipa lor.

Vedeta nu a fost deloc de acord cu atitudinea pe care a avut-o Irisha și a judecat-o pentru faptul că împărțea, la început, mâncarea pe care o primea cu Faimosul Culiță Sterp. Ea nu a înțeles niciodată de ce a făcut acest gest, pentru că dacă voia să îi ajute pe ceilalți, nu se oprea doar asupra unuia dintre ei. Mai mult de atât, ea a povestit că Irina Ceban se băga mereu în discuțiile lor, pentru că își dorea să iasă cumva în evidență.

Tot Raluca Dumitru a declarat că Irisha se supăra foarte tare, când Zanni îi atrăgea atenția în ceea ce privește acest aspect, probabil pentru că nu vedea nimic greșit în atitudinea pe care o avea. Fostele concurete de la Survivor se pare că ar fi avut chiar și o înțelegere să se susțină reciproc, să nu se voteze, dar nu s-a întâmplat deloc așa, motiv pentru care Raluca s-a enervat extrem de tare.

„Asta s-a întâmplat exact când am venit, la început. Eu atunci rezistam și nu îmi era atât de foame. Îi dădeam inclsuiv lui Culiță. Într-o zi am păstrat din orez, l-am păstrat peste noapte, iar a doua zi se stricase. Băieții au zis să le dau lor dacă mai rămâne. Fiind acolo de mai mult timp, le era foame. Când Irisha a început să îi dea din provizii lui Culiță, eu le dădeam celorlalți băieți. I-am zis: Păi dacă tu îi dai doar lui Culiță, eu le dau celorlalți. Iar acum vine întrebarea mea. De ce îi dădea mâncare lui Culiță? Voia să rămână în continuare în competiție?”, a povestit Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru, atac dur la adresa Irishei: "Se băga în discuțiile băieților, voia să..."

”Inclusiv Irisha, la un moment dat, le dădea mâncare. Nu numai cu Culiță făcea asta, ci și cu cei trei băieți, la un moment dat. Tot timpul a vrut să epateze prin ceea ce făcea, se băga în discuțiile băieților, voia să iasă în evidență. Mie nu îmi place să mă bag în discuțiile oamenilor. Aceste discuții erau de față cu toată lumea. Zanni îi și spunea că se bagă în discuții și tot ea se supăra dacă nu îi răspundeau. Cu Irisha când am venit în această competiție am și vorbit la un moment dat: Hai să ne susținem, să nu ne votăm între noi. Irisha la fel a spus. În cameră, noi am stat o noapte împreună. După prima săptămâna în care s-a dus imunitatea noastră, Irisha a fost prima care m-a votat”, a mai povestit ea.