Raluca Dumitru a fost eliminată din emisiunea Survivor România, în cadrul ultimului Consiliu de eliminare. Vedeta a fost nominalizată de către fosta ei colegă de echipă, Elena Marin, după ce aceasta a ieșit favorita publicului. Dansatoarea a votat din punct de vedere sportiv și nu a lăsat-o inima să se îndrepte către cei mai vechi din echipă, așa că a decis să facă o alegere din punct de vedere sportiv. Raluca nu a avut parte de susținere din partea celor de acasă, iar acum se pregătește să revină în țară.

„Am încercat să nu fac un conflict foarte mare”

Faimoasa a avut un conflict destul de mare, la un moment dat cu artistul Culiță Sterp. Ea s-a enervat extrem de tare pe cântăreț și nu a ezitat să reacționeze urât și i-a aruncat iubitului Danielei Iliescu cu nisip în ochi, motiv pentru car a fost aspru judecată atât de colegii săi, cât și de oamenii de acasă care urmăresc emisiunea de fiecare dată, cu sufletul la gură.

Se pare că tot scandalul dintre ei a avut la bază faptul că unul dintre colegii a mers la el și i-a mărturisit că Raluca ar fi vorbit urât despre el, iar el a simțit nevoia să se apere. În plus, Ștefan Ciuhulescu a avut și el ceva de împărțit cu Faimoasa, iar ea nu a înțeles exact care a fost motivul pentru care au reacționat în felul în care au făcut-o, crezând inițial că este vorba despre o frustrare legată de plecarea din competiție a Irishei.

 

Raluca Dumitru, adevărul despre scandalul dintre ea și Culiță Sterp: "A pornit de la..."

„Acel scandal între mine și Culiță a pornit de la cineva care s-a dus și i-a spus lui Culiță că eu m-am dus și am vorbit urât despre el. Eu am o bănuială, dar nu știu sigur. Este între Ștefan și Irisha. Cineva i-a spus ceva despre mine, că am spus eu ceva despre el, iar el a strâns o răutate față de mine și a încercat să mă atace. Într-o seară eu m-am luat de Ștefan pentru că l-a nominalizat pe Cosmin. De aici a început Culiță și Ștefan, erau doi bărbați pe mine și spuneau vorbe. Mă atacau, atât Culiță, cât și Ștefan. Pur și simplu nu știam cum să reacționez. Am încercat să nu fac un conflict foarte mare. Nu înțelegeam, mă gândeam că era nemulțumirea lor că a plecat Irisha și se răzbună pe mine. Apoi am aflat ce a auzit el”, a declarat fosta concurentă.