Raluca Bădulescu a fost invitata lui Denise Rifai, la Kanal D, în cunoscuta emisiune „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Jurata de la „Bravo, ai stil” discutat sincer despre mai multe vedete. Cea despre care a vorbit cel mai tranșant a fost cântăreața Andreea Bălan.

Andreea Bălan, în ochii critici ai Ralucăi Bădulescu

Când a fost întrebată diverse lucruri și a început să vorbească despre Andreea Bălan, Raluca știut că vor ieși inevitabil discuții. Criticul de modă este de părere că Andreea Bălan este una dintre vedete „nefericit” îmbrăcate.

Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta”, a adăugat ea.

raluca badulescu
raluca badulescu

Andreea Bălan, pe lista neagră

Jurata de la Bravo, ai stil a mai transmis și faptul că, din punctul său de vedere, pe „lista rușinii” sunt două categorii de persoane publice. În prima categorie fac parte artistele tinere, care sunt încă la început de drum și nu și-au descoperit încă ce fel de stil trebuie să aibă și ce anume le definește. De partea cealaltă, în cea de-a doua categorie sunt cele care au ani buni de experiență în spate, dar care se mulțumesc să copieze ce văd afară și nu vor să lucreze cu stiliști.

Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutare stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan”, a spus Raluca Bădulescu.

Ca jurat la „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu a avut o misiune grea în cel de-al șaselea sezon al competiției, cel de Celebrities. Au concurat vedete precum Andreea Tonciu,  Roxana Nemeș, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Gina Chirilă, Maria Ilioiu, Oana Radu, Cristina Șișcanu, Bianca Giurcanu, Calina Roman, Deea Codrea, Raluca Tănase și Bianca Rus. Raluca a fost nevoită să le critice de nenumărate ori, chiar dacă a știut că acestea vor fi destul de deranjate.