Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt doi oameni împliniți din toate punctele de vedere și se pot lăuda cu acest lucru oricând. Vedetele se bucură de fiecare moment pe care îl petrec împreună, iar în momentul de față trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Deși au deja doi copii, ei și-au mai dorit încă un copil, care va veni pe lume anul acesta și pe care ambii îl așteaptă cu nerăbdare. Nu există fericire mai mare pentru ei decât aceasta.

Radu Vâlcan, un romantic incurabil

Radu Vâlcan a vorbit mereu foarte frumos despre partenera sa de viață și după cum a povestit chiar ea, se pare că prezentatorul a știut mereu cum să o facă să se simtă o femeie specială, încă de la începutul relației. El nu pierde nicio ocazie din a-i arăta cât de mult o iubește și cât de mult înseamnă pentru el. Astfel că, în urmă cu doar câteva ore, el a postat o imagine cu soția sa însoțită de o declarație de dragoste, care sigur a emoționat-o pe viitoarea mămică până la lacrimi.

Adela Popescu a încercat mereu să fie o soție de nota zece și o mamă model. Multe femei care o urmăresc pe rețelele sociale îi urmează sfaturile și cred cu tărie în tot ce le spune. În clipa de față, ea a luat o pauză de la televizune, pentru a se dedica tot mai mult familiei sale și copilului pe care îl va aduce pe lume lunii viitoare. A fost o decizie grea, pentru că iubește să fie în fața telespectatorilor pe micile ecrane, dar face orice îi stă în putință pentru binele familiei sale.

Radu Vâlcan, surpriză de zile mari pentru soția sa! Ce declarație i-a făcut Adelei Popescu: ”E mai frumoasă ca oricând”

”Dacă m-ar întreba cineva ce dietă aș prefera, aș răspunde cu poza asta. Mănâncă mult și e mai frumoasă ca oricând…❤️”,a scris Radu Vâlcan pe contul lui oficial de Instagram, în urmă cu câteva ore.