Astăzi, soțul Adelei Popescu a împlini 44 de ani. Viitorul tătic este și mai fericit în această zi specială, mai ales că va deveni tată de 3 baieți. În patru luni, fosta prezentatoare de la Pro TV va aduce pe lume încă un bebeluș, iar familia lor va fi completă. Vedeta a povestit că se vede dintotdeaună mamă de trei băieți, iar faptul că și cel din burtică este tot băiețel, o împlinește și mai mult.

Adela a dezvăluit chiar pe Instagram vârsta pe care o împlinește Radu Vâlcan astăzi. Cabral Ibacka a reacționat imediat la fotografia cu cei doi de pe contul de socializare. Bărbatul a scris că Radu nu pare că ar avea 44 de ani, ci mai degrabă 29. Comentariul a strâns rapid aproape o sută de aprecieri.

Ce i-a transmis soția lui Radu?

Romantici amândoi, Adela și Radu Vâlcan postează des ipostazele frumoase în care sunt surprinși, iar relația lor pare numai lapte și miere. Cum ziua de azi nu putea trece neobservată, viitoarea mămică i-a făcut și o urare publică soțului ei, în timp ce luau cina în oraș. Aceștia s-au fotografiat cu câte un pahar de șampanie, iar masa era plină de bunătăți.

Adela Popescu si Radu Valcan

„De ziua lui m-a scos la o cină romantică. M-a impresionat gestul, mai ales că e din ce în ce mai atras de sihastrie. 😳
Cred că a simțit că trebuie să schimbe ceva când a văzut cadoul din partea mea: o listă completă de analize de sânge și programarea făcută, fix de ziua lui, la un laborator medical.
Mi-a tot zis că îi plac cadourile practice. Păi când împlinești 44 de ani, ce poate fi mai util? :))))))
La mulți ani, soțul meu perfect. Perfect pentru mine. ❤️”
, a scris Adela Popescu.
Cuvintele frumoase au fost îmbinate cu o glumă, în stilul lor caracteristic. Într-un Instastory, bărbatul i-a declarat iubirea Adelei, iar aceasta, la rândul ei, i-a întors replica sărbătoritului. Cei doi au o relație demnă de invidiat.