Adela Popescu și Radu Vâlcan trec prin unele dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Îndrăgita prezentatoare este însărcinată pentru a treia oară și urmează să își cunoscă băiețelul care va veni pe lume în curând. Nu doar ei sunt gata pentru venirea pe lume a micuțului, ci și fii lor cei mari care nu doar că vor să își cunoască fratele, dar s-au gândit deja și la ce nume le-ar plăcea să poarte noul născut.

Radu Vâlcan are mari emoții

Radu Vâlcan a vorbit recent despre schimbarea care va avea loc în viața lor și se pare că în locuința lor se fac deja pregătiri serioase pentru venirea pe lume a copilului lor. Cei doi se pregătesc la fel cum au făcut și în cazul celorlalți copii ai lor, dar au mari emoții, mai ales că Adela Popescu este convinsă că de data aceasta îi va fi mult prea greu, din cauza situației generate de pandemia de coronavirus.

Prezentatoarea nu se teme de infectarea cu COVID-19, ci de toate regulile pe care le respectă. Îi este foarte frică de faptul că dacă s-ar îmbolnăvi, ar trebui să stea departe de cel mic timp de două săptămâni. Soțul ei, în schimb, are mari emoții la fiecare control unde merg împreună și își intră deja în rol. Nici cei mici nu se lasă mai prejos, pentru că au foarte mare grijă de mama lor și au grijă să nu o lovească și o ajută ori de câte ori ea are nevoie de câteva ceva.

 

Radu Vâlcan, gata să devină tată pentru a treia oară: "Deja am intrat în febra pregătirilor, avem emoții..."

”Suntem extrem de nerăbdători, deja am intrat în febra pregătirilor, avem emoții, copiii la fel, în rest așteptam, ne pregătim așa cum ne-am pregătit și în cazul celorlalți doi copii. Eu am emoții pentru că de la control la control, în ultima perioadă mergem destul de des la control, încep să intru în atmosferă, văd copilașul acolo, că îl pot vedea. O protejează să nu-i atingă burtica, dacă îi roagă să-i aducă un pahar cu apă o ajută. Cu siguranță, în special Andrei cred că va fi mai gelos”, a povestit soțul Adelei Popescu.