Atunci când vine vorba despre iubire, luna aceasta tinzi să nu acorzi la fel de multă atenție lucrurilor care au legătură cu iubirea. Saturn, planeta care guvernează casa relațiilor și a căsătoriei Racului, începe să retrogradeze la 23 mai 2021.  Racii care sunt și celibatari se pot bucura de mult succes și în luna mai 2021, pentru că Soarele strălucește în casa prieteniilor și grupurilor sociale până la 20 mai. Probabil că nu lipsesc ocaziile de a cunoaște oameni noi, iar atunci când vine vorba despre iubire, nu se știe de unde sare iepurele.

Cum stai cu banii și afacerile

Mercur, planeta care este cunoscută drept guvernatorul casei comunicării Racului,și-a început tranzitul din a patra zi a lunii  prin misterioasa casă XII. Acesta a fost urmat cu succes de Venus,pe data de 9 mai, și Soarele, va intra și el retrograd, pe data de 20 mai. Treci prin perioada în care ai nevoie de foarte multe perioade de introspecție și de liniște sufletească. S-ar putea să ai nevoie de aceste momente pentru a face ordine în viața profesională, acolo unde pare că nu te mai mulțumește nimic.

rac
rac

Jupiter, nimeni altul decât  guvernatorul casei muncii și a sănătății Racului, își începe la 14 mai tranzitul prin casa IX. Aici este vorba despre trimiterile Racului către străinătate, studiile academice, convingerile și credințele. Mai exact, sunt șanse foarte mari să îți apară oportunitatea de a studia sa lucra peste graniță.

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, aceasta este cea mai bună perioadă să încerci ceva complet nou. Ieși din zona de confort și acceptă schimbările radicale din viața ta.

Schimbările în plan profesional sunt încurajate și de eclipsa de Lună care are loc la 26 mai 2021 în casa muncii Racului. Sunt șanse foarte mari să apară chiar și câteva momente de criză, o problemă de sănătate sau o nemulțumire în casa financiară.  Acestea îți vor da cel mai mare impuls ca să faci schimbări în viața profesională.