Monica Anghel a pierdut o ființă dragă, care la un moment dat a jucat un mare rol în viața sa. Medicul estetician Andrei Carandino, în vârstă de 61 de ani, s-a stins din viață din cauza unor probleme cardiace cu care se lupta de cva timp. Monica Anghel, fosta lui soție, a făcut mai multe declarații legate de bărbatul care i-a fost alături destul de mulți ani.

Andrei Carandino și Monica Anghel au fost căsătoriți vreme de 11 ani. Fostul soț al artistei era specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructive, dar și doctor în știinte medicale. În anul 2005, cei doi au luat hotărârea să meargă pe drumuri separate însă au rămas prieteni.

Ambii s-au recăsătorit, au lăsat în urmă trecutul, dar n-au încetat niciodată să păstreze legătura. Monica Anghel se înțelegea bine și cu soția lui Andrei Carandino, care profesa în același domeniu al esteticii. Mai mult, a fost și la ei în vizită.

monica anghel
monica anghel

Monica povestea că a avut intenția de a apela la operații estetice. Din acest motiv, s-a decis să meargă chiar la Andrei și la Ingrid, soția sa. Ea i-a considerat prieteni și de aceea a apelat la ajutorul lor. Și-a cumpărat fiolă de botox, însă atunci când a consultat-o, Andrei i-a spus că nu are nevoie de nicio intervenție chirurgicală.

Părea că își revine, însă moartea era tot mai aproape

Înainte ca medicul estetician să se stingă din viață, Monica Anghel a vorbit cu fostul ei soț și părea să-și revină. Din păcate, însă, boala l-a învins. Artista și-a exprimat regretul, dar a vrut să păstreze discreția și nu a oferit prea multe informații.

Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri”, a declarat Monica Anghel pentru Fanatik.