Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis ca anul acesta să aibă loc cununia civilă, un eveniment extrem de important pentru vei doi tineri, dar și pentru viitorul lor. Vedetele s-au văzut, s-au plăcut și au ajuns mai apoi să formeze unul dintre cele mai apreciate și frumoase cupluri de la noi din țară. Deși au o vârstă fragedă, cei doi se gândesc serios la viitor și au deja în minte cum va arăta viața lor.

Pavel Stratan se bucură pentru fiica lui

Cei doi cântăreți nu s-au ascuns niciodată nici de fanii lor, nici de părinți, ba chiar au ținut pe toată lumea la curent cu evoluția relației lor. Cei care le-au dat viață au fost încă de la bun început de acord cu relația lor și s-au bucurat că s-au găsit unul pe celălalt, dar că se și înțeleg atât de bine încât și-au propus să își unească destinele într-un timp atât de scurt.

Multă lume a fost curioasă care a fost rracția lui Pavel Stratan, tatăl frumosei artiste, iar ea nu și-a ținut fanii pe jar și le-a povestit acestora ce le-a transmis părintele ei. Se pare că artistul a fost de acord cu tot ceea se întâmpla între ei încă dinainte de a se decide să facă marele pas. Moldoveanul le-a dat imediat acordul și le-a urat să fie fericiți din tot sufletul lui. Din moment ce fiica lui este fericită alături de Edward Sanda, pentru el asta contează cel mI mult.

Prima reacție a lui Pavel Stratan, după ce a aflat de nunta fiicei sale: "A spus deodată..."

„Tata a dat OK-ul mult mai devreme, înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: «Să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun». Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r.: cununia), în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r.: despre nuntă, dacă va fi mare).“, a povestit Cleopatra Stratan.