Ioana Simion și Ilie Năstase să află la un pas de divorțul definitiv, așa că în aceste momente se pune în discuție problema restituirii tuturor cadourilor pe care bruneta le-a primit din partea soțului său pe vremea în care erau împreună. Suma nu este deloc de neglijat, semn că dragostea dintre ei a fost extrem de scumpă…la propriu. Este vorba de o sumă care depășește 500.000 de euro. Oare care va fi deznodământul?

Ioana Năstase a înaintat actele de divorț, așa că soțul său și-a dorit să revină în posesia bunurile pe care i le-a oferit acesteia cadou la un moment dat. S-ar zvonit faptul că fostul soț al lui Brigitte își dorește să i se restituie inclusiv mașina de lux în valoare de peste 250.000 de euro pe care i-a dăruit-o soței sale cu ocazia zilei sale de naștere.

Ioana Năstase, prima declarație după ce Ilie Năstase i-a cerut toate cadourile înapoi

Ioana Simion a luat cuvântul, astfel că acesta a oferit declarații despre subiectul cadourilor. În mod surprinzător, ea și Ilie Năstase nu sunt deloc în relații toxice și se înțeleg foarte bine acum, în ciuda aparențelor.

Este adevărat că începutul acestui an nu a fost prea darnic cu ei, în sensul că au avut parte de un episod violent. Lucrurile par că s-au așezat acum și cei doi, din nou, sunt în relații pașnice.

Se pare că Ilie Năstase i-a dat de înțeles însă soției sale că bunurile pe care i le-a dăruit vor rămâne în posesia ei, fiind vorba inclusiv despre bolidul de lux de sute de mii de euro.

Prima reacție a Ioanei Simion după ce Ilie Năstase i-a cerut toate cadourile înapoi: ”Inclusiv mașina și verigheta...”

„Ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana