După ce Raluca a publicat un mesaj cu subînțeles în Instastory, următorii săi și ai lui Pepe s-au gândit că aceasta deschide un nou atac împotriva fostului soț. Având în vedere că între cei doi este vorba despre o despărțire cu scântei, orice mesaje trimise de aceștia duc la ideea că au legătură cu relația lor.

Raluca Pastramă, un nou atac pentru Pepe?

De când s-a despărțit de Pepe, Raluca Pastramă nu ezită să facă fel și fel de postări pe pagina sa de Instagram. Fosta soție a artistului a publicat un nou filmuleț pe pagina sa de socializare, material în care aceasta prezintă un mesaj legat de ce înseamnă un bărbat adevărat. Mai mult, Raluca Pastramă a stârnit imediat curiozitatea celor din jur, mai ales că în postare se vorbește despre faptul că un bărbat trebuie să respecte femeia chiar și în momentele tensionate. Dar oare cu ce bărbat trăiește aceasta clipe de supărare? Cu Pepe, sau cu bărbatul cu care și-a înșelat tatăl fetițelor sale?

Un bărbat adevărat te va respecta chiar și atunci când este supărat pe tine. Să nu uiți asta!”, este mesajul distribuit de Raluca Pastramă la InstaStory.

Între cei doi nu s-au răcit scandalurile, ținând cont că nu este foarte mult timp de la divorț. Din acest motiv, cei mai mulți dintre fani s-au gândit că mesajul de pe Instagram este trimis subtil direct către Pepe.

Între cei doi nu mai este nimic acum, dar Pepe speră totuși că va putea fi fericit din nou. Chiar dacă a divorțat mai întâi de Oana Zăvoranu, iar apoi de Raluca Pastramă, acesta încă mai speră în căsătorie.

raluca pastrama
raluca pastrama

Pepe își apreciază trecutul și mai ales viața din viitor, deși a trecut prin două căsnicii care s-au terminat. De puțin timp, îndrăgitul cântăreț a dezbătut public subiectul căsniciei. Deja își imaginează cum trebuie să arate viitoarea lui parteneră.

E nevoie de dragoste din partea femeilor, e nevoie de căsătorie și eu cred în dragoste sinceră, cred în dragostea necondiționată. E clar că fiecare om e cu destinul lui și cu viața lui. Cu bune, cu rele, asta e viața. Întotdeauna, cea mai frumoasă, cea mai sexy și cea mai dulce este următoarea”, a declarat Pepe în cadrul unui interviu pentru Happy Channel.