Pepe este un bărbat liber de câteva luni. El și Raluca Pastramă și-au spus adio atunci când nimeni nu se aștepta ca familia lor să se destrame. Chiar dacă a suferit enorm de mult după separare, artistul a reușit într-un final să își vadă mai departe de viață. Acum, se pare că acesta este chiar pregătit pentru a simți din nou fiorii iubirii. Cel puțin aceasta a fost concluzia fanilor care l-au văzut alături de focoasa blondină.

Cine e misterioasa prezență feminină

Pepe și Raluca Pastramă au reușit să păstreze o relație decentă după ce divorțul dintre ei s-a pronunțat. Cei doi foști parteneri au găsit o cale de a cădea de comun acord și în privința împărțirii averii. De asemenea în ceea ce privește creșterea celor două fiice pe care le au, ambii se împlică la fel de mult.

 

Artistul a revenit în atenția publicului odată cu divorțul și prin prisma emisiunilor de succes pe care le realizează în mediul online. Pepe și-a făcut propriul canal de Youtube unde realizează interviuri cu persoane publice și chiar susține concerte. Totodată, se pare că și pe plan sentimental nu duce lipsă de admiratoare și posibile iubite. În urmă cu puțin timp, artistul a distribuit pe contul lui de Instagram o imagine în care apare alături de o bombă sexi.Focasa este originară din Gorj și provine dintr-o familie înstărită.Deocamdată artistul nu a dezvăluit ce fel de relație are cu blondina. Fanii acestuia au tras însă imediat concluzia că ar fi vorba de mai mult decât o prietenie.

Pepe

Dacă artistul s-a afișat deja alături de posibila iubită,Raluca Pastramă a acordat recent primul interviu după divorț. Bruneta a  că și-a dorit să faca pasul separării pentru că nu se mai regăsea în cuplul respectiv.