Pepe este tot mai pregătit să iubească din nou, după ce a renunțat la Raluca Pastramă. Au trecut luni bune de când Pepe și Raluca au anunțat divorțul, iar artistul pare că s-a „recuperat” complet după despărțire. De altfel, Pepe se gândește la o nouă relație și nici nu duce lipsă de pretendente. Artistul chiar a recunoscut că se află în „tatonări” cu femei frumoase.

Invitat în cadrul unui podcast online, la Damian Drăghici, Pepe a vorbit despre viața s-a amoroasă, despre relațiile ce le-a avut și despre o posibilă nouă relație de iubire. Artistul a povestit că în toate relațiile pe care le-a avut s-a implicat total și până la capăt, a iubit cu patos și a fost iubit și cel mai important nu regretă absolut nimic.

pepe
pepe

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele.

Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat.”, a spus Pepe, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Pepe, iubește din nou?

Pepe a mai vorbit și despre o posibilă nouă relație. Acum nu are o parteneră de viață, însă artistul a mărturisit că se află în „tatonări”, chiar cu mai multe domnișoare. Își dorește să găsească o persoană blândă, liniștită, cu care să petreacă timp de calitate și care să îi fie alături la bine și la greu. După mariajul eșuat cu Raluca Pastramă, Pepe a învățat că trebuie să aibă mult mai mare grijă atunci când alege femeile din viața sa.

Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumnezeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata.

În momentul în care conștientizez că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a mai spus Pepe.