Pepe a izbucnit aproape în plâns la filmările unui videoclip recent. Acesta a avut probleme cu regizorul, din cauză că nu a putut să facă treaba așa cum era stabilit.  Ultima piesă și videoclipul lansate de Pepe au o poveste destul de dureroasă.

Protagonista din videoclip este o tânără fără auz, iar prestația ei l-a uimit complet pe Pepe. Paloma a reușit să simtă linia melodică și mesajul piesei prin limbajul semnelor, dar și prin vibrația boxelor. Pepe a fost atât de uimit de tot ce a văzut încât i-au dat lacrimile de emoție. Regizorul a fost nevoit să-l dea afară pe artist de pe platourile de filmare, pentru a-l obliga să se calmeze.

Mi s-a părut ceva nou și diferit. E profund. (…). Ea a simțit doar o vibrație la filmări. Atunci când am pus o boxă lângă ea și am dat drumul la piesă, ea nu a auzit nimic.

Ea doar reproducea după vibrația respectivă, după ritm, ceea ce-i transmitea Lavinia. (…)Când am văzut-o, mi-era jenă, nu știam cum să mă adresez…. Când a dat prima dublă, m-am umflat de plâns. M-a dat regizorul afară. Mi-a zis: „Pepe, te rog mult, ieși de la filmare să pot să filmez””, a mărturisit Pepe la Antena Stars.

pepe
pepe

În memoria cui este piesa

Acum mai bine de 14 ani, șapte tineri, printre care şi nepotul lui Pepe, erau toți într-o singură mașină condusă de Dănuţ Braga. Acesta s-a urcat în mașină beat și nu a ținut cont că toși tinerii sunt alături de el. Cu toții mergeau de la discotecă, dorind să meargă acasă. Tragedia a început în momentul în care mașina a derapat la o viteză de 150 de kilometri pe oră, pe raza comunei Mihăileşti, şi a intrat într-o remorcă aflată pe marginea drumului. Patru pasageri, printre care şi Franco, au murit.

Pepe a suferit foarte mult după ce și-a pierdut nepotul. Artistul a decis să compună o melodie în memoria nepotului. Piesa ”Un înger” a fost scrisă în memoria nepotului său. Ulterior, artistul a povestit de ce a luat această decizie.

E o piesă specială. El e îngerul, despre el era vorba (n.r. Franco). Este izvorâtă din fapte reale. La vreo lună sau două după ce a avut accidentul nepotul meu l-am visat. Când l-am visat, vorbeam cât se poate de relaxat cu el și l-am întrebat de ce nu-i apare în vis lu taicăsu și mi-a zis: ”Ia-l tu în brațe, spune-i mai întâi să zâmbească. Momentan nu pot să apar că el plânge întruna”. Și ăsta e mesajul piesei”, a dezvăluit artistul în urmă cu ceva timp.