În această seară, Jojo și Paul au fost nevoiți să se testeze pentru depistarea noului virus. Aceștia au ajuns la centrul de testare drive-in, însă vor afla rezultatele testelor abia mâine. Se pare că, motivul pentru care au ajuns pe mâna speciliștilor este o plecare în vacanță. În urmărtoarele zile, cei doi pleacă, alături de niște prieteni, să se relaxeze.

Actorii nu au mărturisit destinația pe care au ales-o, dar este, cu siguranță, o țară exotică. Paul Ipate a făcut și câteva glume pe seama rezultatelor. Iubitul lui Jojo i-a spus acesteia că, în cazul în care, Cătălina Grama va fi depistată pozitiv, iar el va ieși negativ în urma testului pentru COVID-19, va pleca fără ea în destinația stabilită, mai ales că vacanța este și plătită.

„Am ajuns, în sfârșit, acolo unde ne doream să ajungem încă de la începutul zilei și anume, să ne facem testul! Testul pentru a putea pleca în vacanță liniștiți (…) Du-te, mă, de aici că nu pleci fără mine! Nu pleci fără mine și nu are de ce să iasă pozitiv! Gândește pozitiv să iasă negativ, pa!, a spus blondina pe Instastory.

Jojo și iubitul, vacanță ca doi îndrăgostiți

Cei doi au hotărât să plece fără copii în această vacanță. Deși, până de această dată, părinții îi luau și pe cei mici atunci când fugeau în câte o escapadă, aceștia au simțit nevoia să petreacă puțin timp și fără Achim și Zora. Frățiorii se află în grija bunicilor până când Paul și Cătălina Grama se întorc din vacanță.

Actrița a mărturisit că avea nevoie de o pauză în care să stea numai cu iubitul ei. Vedeta a povestit că a avut o perioadă obositoare și își dorește să se relaxeze, dar în același timp are emoții că se va despărți de cei doi micuți.