Laura Cosoi este o femeie foarte ocupată. Vedeta nu doar că are o mulțime de proiecte de care se ocupă, dar are și două fiice pe care le crește frumos. Artista petrece extrem de mult timp alături de cele mici și are grijă ca ele să nu ducă lipsă de nimic. Se pare că în ultima vreme, oboseala și-a spus cuvântul și în cazul ei.

Laura Cosoi: “Nu-mi ajunge somnul”

Sfârșitul anului trecut a fost unul foarte greu din multe puncte de vedere. Actrița nu a fost în cea mai bună formă și a avut zile în care a suferit enorm. Ea nu se poate încă obișnui cu ideea că tatăl ei a trecut în neființă. Nu de puține ori, vedeta a postat mesaje emoționante pe Instagram legate de cel care i-a dat viață. Laura Cosoi și tatăl ei erau foarte apropiați și încă nu se poate obișnui cu ideea că nu mai este alături de ea atunci când are nevoie de un sfat sau sprijin în orice.

Recent, ea a postat un mesaj care i-a îngrijorat serios pe câțiva dintre fanii ei. Vedeta simte nevoia să se odihnească mai mult, dar are foarte multe lucruri de făcut și nu reușește să o facă așa cum ar trebui. Astfel că se simte tot mai epuizată, dar nu se ascunde. Face tot ceea ce îi place, dar nu are parte de liniște atunci când simte nevoia. Cel mai probabil, la un moment, va reuși să își găsească timp și pentru ea.

Oboseala și-a spus cuvântul! Laura Cosoi, doborâtă în ultima vreme: “Nu-mi ajunge somnul”

„Nu imi ajunge somnul. Dacă as putea, aș moțăi pe un colț de canapea cu urechea ciulită la fetițe, aș lasă capul pe masă la micul dejun cum făceam la școală in pauza mare sau pur și simplu aș mai sta in pat, cu cearceaful tras pe față ca să nu simt soarele că-mi dă târcoale. Cred că de-abia acum incep să mă relaxez cu adevărat, dar doar după ce mai fur puțin timp pentru somn.
Buna dimineata! 🐚🤍”, a scris ea pe Instagram.