Au trecut mai bine de patru luni de când Oana Zăvoranu a început un real război în mediul online. Querida le pune la zid pe unele dintre vedetele din România care postează constant pe internet recomandând produse și arătându-și viața de zi cu zi. De data aceasta, surorile Gabor au fost luate în vizor de excentrica vedetă.Querida nu le-a iertat deloc nici pe Ramona nici pe Monica deși cele două nu mai locuiesc de mulți ani în țară.

Querida consideră că imaginile de pe Instagram nu reflectă realitatea

Oana Zăvoranu le-a luat la rând pe creatoarele de conținut care postează regulat pe Instagram. Vedeta susține că majoritatea persoanelor publice care au ajuns să facă acest lucru au doar un interes, acela de a câștiga bani. De altfel, Querida le-a declarat război mai ales influencerițelor care recomandă produse pe care le primesc de la diferite branduri și care își încurajează urmăritorii să cumpere obiectele respective.

Actrița este convinsă că în urma acestor colaborări, persoanele publice respective câștigă bani mulți de pe urma naivității unora dintre internauți. După ce le-a luat la rând pe vedetele de la noi cu mulți urmăritori, Oana a trecut și la cele care nu mai locuiesc demult în țară.Astfel, Monica și Ramona Gabor s-au trezit luate la bani mărunți de  aceasta.

 

Prima pe care actrița a atacat-o dur a fost Ramona. Asta după ce fostul manechin a postat pe Instastory imagini în care se delectează cu o delicatesă: caviarul. Ca tabloul să reflecte complet situația financiară a divei ea a fotografiat și lingurița de care se folosea pentru a servi caviarul și care avea numele ei inscripționat.

Oana Zavoranu

Dacă unii s-au bucurat pentru realizările Ramonei care a avut un început modest în Dubai, Querida a privit cu alți ochi ipostaza. Vedeta susține că imaginile „cu lux și opulență” nu reflectă de fapt realitatea în care fostul manechin ar trăi. Oana a scris le Instastory câteva cuvinte dure la adresa acesteia.

Ulterior, Querida a criticat-o și pe Monica Gabor. Aceasta a precizat că fosta lui Iri îi promovează surorii ei brand-ul de parfumuri deși acesta ar avea produse de calitate îndoielnică. Una peste alta, acesta nu este singurul episod în care Oana are un război unidirecțional cu fosta doamnă Columbeanu.

Oana Zavoranu

Este deja cunoscut momentul „istoric” din timpul unei emisiuni tv în care Querida din rolul de moderator a dat-o afară pe Monica din platou.