Oana Zăvoranu este în mod clar una dintre cele mai controversate vedete de la noi. Stilul ei tăios de a spune lucrurilor pe nume îi deranjează pe mulți însă se pare că nimic nu o oprește pe vedetă din a-și afișa în continuare atitudinea deloc iertătoare față de cei din jur. În războiul pe care l-a început în mediul online, actrița nu ține cont de nimeni și nimic. Drept dovadă, inclusiv fostul ei partener de viață a fost luat în vizorul ei.

Querida susține că Pepe este sărac

Oana Zăvoranu duce pe internet o luptă aprigă cu mulți dintre influencerii din România. Ea susține că a început acest demers fin dorința de a le deschide ochii internauților care țin cont de părerea creatorilor de conținut.

Aceștia din urmă, susține Querida nu fac decât să își urmărească propriul interes prin recomandarea de produse care ulterior să fie cumpărate de fani. Mai mult, Oana crede că influencerițele din România se îmbogățesc peste noapte prin această metodă deloc corectă în opinia ei.

Printre vedetele din online care au simțit pe pielea lor criticile acide ale Zăvorancei se numără Bianca Drăgușanu, Alina Ceușan, Cristina Ich, Oana Roman. Alexia Eram, Adelina Pestrițu, etc. Majoritatea dintre acestea s-au reunit și au dat-o în judecată pe Querida pentru calomnie și instigare la ură.

Trei dintre vedete au pierdut n instanță, iar astfel fosta lui Pepe este liberă în continuare să le ironizeze în continuare. Singura care a obținut o mică victorie în fața Queridei este Cristina Ich. Avocatului ei i-a fost acceptată cererea președențială în urma căreia Oana nu mai are dreptul să vorbească despre ea pentru o perioadă de 15 zile.

De data aceasta a venit și rândul fostului ei soț să fie atacat pe rețelele de socializare. Oana a făcut glume pe seama acestuia insinuând că Pepe ar fi de fapt sărac.

„Iar visezi mă’ rufe întinse?Auzi la el… sute de mii de euro.Hai potolește-te că știm noi mai bine ce bani ești tu în stare să produci”, a scris Oana pe Instagram.

Oana Zăvoranu reia războiul cu Pepe după ani de zile! Ce spune acum Querida despre fostul soț


Vedeta face referire la impasul financiar prin care Pepe trece pierzând una dintre afaceri.
Vedeta face referire la impasul financiar prin care Pepe trece pierzând una dintre afaceri. Oana și Pepe au divorțat cu scandal în urmă cu câțiva ani.

Cei doi au luat-o pe drumuri separate după ce Pepe a prins-o pe fosta lui sotie înșelându-l cu Tudy, un politician cu 15 ani mai tânăr. Recunoscută pentru personalitatea excentrică încă de pe atunci, vedeta l-a pus la zid pe artist. Oana susținea că ea a fost cea care l-a întreținut mereu.