După ce a dat o petrecere de zile mari unde s-a distrat de minune, Oana Zăvoranu a revenit cu forțe proaspete pe social media. Cum era de așteptat, ea a început să comenteze despre vedetele de la noi, iar ultima care a fost luată în vizor este nimeni alta decât Ramona Gabor. Despre frumoasa vedetă nu are deloc o părere bună.

Oana Zăvoranu: “E jalnic”

În primă fază, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține să nu râdă de faptul că Ramona Gabor a postat pe rețelele sociale faptul că i s-a rupt o unghie. I se pare irelevant și crede că este penibil gestul ei de a le arăta oamenilor chiar totul. A ironizat-o spunând că a pățit una ca asta din cauza faptului că a avut prea multă “treabă“. Fanii s-au amuzat copios pe seama celor scrise de către soția lui Alex Ashraf, dar vedeta a continuat să o critice și câteva Story-uri mai târziu.

“Guliver vă arată că i s-a rupt unghiuța de la atâta treabă. Și are întâlniri foarte importante cu șeici și trebuie să fie pus la punct…ca să nu mai vorbim de soții ăia mulți care o tot cer de nevastă și ea nu și nu.“, a scris amuzată artista.

După aceea, “Querida“ a comentat o serie de imagini în care Gabor își căuta mașină perfectă pentru ea. Inițial, actrița a crezut că doar merge să le vadă și nimic mai mult, dar nu a fost așa. Se pare că Ramona chiar și-a achiziționat o mașină dintre cele pe care le-a văzut, despre care Zăvo crede că este mult prea urâtă și că nu i se potrivește. Și de această dată, admiratorii nu și-a putut stăpâni hototele de râs. Asta nu este tot! După cum probabil ați văzut deja, actrița de la Antena 1 i-a și o poreclă rivalei sale. A numit-o “Guliver“.