Cu Oana Zăvoranu – ca o fire dificilă s-au obișnuit toți românii. Ei bine, aceasta nu a mai rezistat să o facă pe dificila și a decis să își scoată sufletul la înaintare. Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste soțului său, Alex Ashraf. Vedeta este de părere că Alex este bărbatul pe care îl iubește cel mai mult, dar mai ales, cel care i-a devenit iubit, frate. Pentru ea, tot ce contează este Alex, iar el este persoana de care are nevoie să răzbească.

Oana Zăvoranu, mai sinceră ca niciodată

Chiar dacă a trecut prin mai multe probleme în tot acest timp, Oana a știut mereu să răzbească. După relația cu Pepe, următoarea sa relație foarte serioasă a fost cea cu Alex Ashraf.  Invitată în cadrul unui podcast, ”Querida” i-a făcut o declarație sublimă de iubire lui Alex Ashraf. Nimeni nu se aștepta ca Oana să fie atât de sinceră și romantică.

Omul cu care sunt măritată și care este colțișorul meu, este balansul meu, omul care câteodată mă enervează fantastic, pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu mine la anumite chestii, e foarte critic cu mine, dar în proporție de 90% mă calmează, îmi oferă un cuib. Eu am tânjit tot timpul după o familie. În Alex am întâlnit soțul, iubitul, fratele, copilul, tot, tot! Tot am întâlnit în el! În viața de zi cu zi suntem ca doi copii. În viața de zi cu zi nu sunt deloc omul dur care par la televizor. Nu sunt dură, nu am cruzime. Eu sunt un copil mare”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul unui podcast.

alex-ashraf-si-oana-zavoranu
alex-ashraf-si-oana-zavoranu

Oana Zăvoranu: Este bărbatul pe care îl iubesc cel mai complet”

Ei bine, nu doar acelea au fost cuvintele de laudă pentru Alex. Oana are o listă nesfârșită a cuvintelor de laudă pentru soțul său. Oana a spus în continuare că și-a găsit echilibrul alături de Alex, care este un suflet bun, cu care se completează. Cei doi au trecut prin mai multe probleme personale, însă și astăzi sunt împreună și sunt cât se poate de uniți. Pentru ea, Alex este cel mai mare sprijin și consideră că este singurul bărbat pe care a putut vreodată să îi iubească cu adevărat.

Este omul care mă echilibrează, extraordinar de cald. Eu cred în proporție de 99,99% că este bărbatul pe care îl iubesc cel mai complet și nu pentru că l-am cunoscut când aveam 40 și ceva de ani, pentru că eu mintea asta o am de 20 și ceva de ani. Nu m-am maturizat deloc, sunt aceeași Oana. Căldura lui, modul lui de a mă lua, tot. A avut și de ce să stea cu mine! Au fost momente în viața când am avut oameni care nu au vrut să fie nimic, să nu am nimic. Au fost, din păcate, la un anumit moment din viața mea, oameni care, din orgolii și invidii ascunse au vrut să sape cât mai adânc în jurul meu”, a mai declarat vedeta.