Fanii Oanei Zăvoranu au văzut-o până acum criticând tot felul de vedete de la noi din țară, pe care le-a numit „mocangiste”, dar niciodată nu a luat la rost vreun bărbat. Ei bine, se pare că ziua aceea a venit, pentru că aseară, actrița a postat pe canalul lui de YouTube un video despre unul dintre cei mai iubiți vloggeri de la noi, despre care nu are deloc o părere prea bună și pe care l-a făcut cu ou și cu oțet, fără să păstreze vreo limită.

„Mi-a recunoscut că are fake-uri”

Artista crede despre fostul ei coleg de platou că este „tăticul mocangiștilor” și i se pare penibil că el ar fi în stare să facă orice pentru bani și organizează tot felul de concursuri pe Instagram, doar pentru a câștiga câțiva urmăritori în plus. Mai mult de atât, vedetei i se pare de necrezut că acceptat chiar să și mănânce mâncare pentru animale, doar pentru a face vizualizări, iar a menționat râzând că, dacă vrea îi dă și ea câteva bobițe de la pisica ei.

Mai mult de atât, ea l-a acuzat că poartă ceasuri, încălțări și haine fake și că dacă toate acelea ar fi originale, nu și-ar permite să le schimbe ca pe șosete, iar oamenii în comentarii au fost de acord cu ea. Soția lui Alex Ashraf nu s-a oprit aici. Ea a mai vorbit și despre o întâmplare cu Dorian Popa, care a mers într-un magazin de parfumuri și a avut pretenția să nu plătească, doar pentru că a mers să filmeze în locul respectiv, iar vloggerul a fost șocat să vadă că nu așa funcțiionează lucrurile. „Querida” este ferm convinsă că i s-a urcat celebritatea la cap.

 

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte.  L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a declarat actrița.

 

“S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: ‘ăla îmi place, ăla îmi place’, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: ‘mi-ați pregătit parfumurile?’, la care vânzătorul îi zice: ‘dacă doriți, vă putem oferi un mic discount. Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv. De ce? Pentru că i-a spus: ‘Cum adică să vă plătesc?! Păi voi să îmi dați două trei parfumuri moca, pe lună, că am venit aici cu camera!.Eu am mai multe true story-uri ca asta, acestui băiețaș i s-a urcat la cap, crede că totul i se cuvine. Cum e, mă, cu rata la garsonieră? Cât vine? 18 milioane? Are zile în care mângâie pereții, mângâie frigiderul.“, a mai zis ea.