Oana Zăvoranu nu se lasă și a lansat un nou atac la adresa lui Pepe, cel pe care de la început l-a făcut cu ou și cu oțet. Artistul s-a aflat pe lista sa neagră, încă din momentul în care a început războiul împotriva vedetelor de la noi din țară. Se pare, însă, că după mai bine de jumătate de an, ea nu l-a putut ierta pe partenerul ei de viață și a vorbit din nou în cadrul emisiunii sale de pe YouTube despre acesta.

Oana Zăvoranu: ”Cine este bichon în țara asta?”

Soția lui Alex Ashraf și-a început declarația prin a spune că și-ar dori odată pentru totdeauna să încheie acest subiect, făcându-l pe fostul partener de viață al Ralucăi Pastramă un „bichon”. După cum știu toți fanii ei, vedeta nu a avut nicodată o părere bună despre el și s-a legat de faptul că el, la fel ca mulți alții de la noi, promovează tot felul de produse pe social media.

Vedeta nu face altceva decât să le deschidă ochii fanilor ei în ceea ce privește postările pe care le au vedetele de la noi și care vor să scoată profit de pe urmele ei. Până acum, Oana Zăvoranu a reușit să îi facă pe mulți să realizeze faptul că nu toate premiile pe care le oferă influencerii de la noi sunt pe bune și că aceștia nu fac nimic pentru fanii lor cum susțin de fiecare dată, ci doar pentru câștigul propriu.

 

”Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l. I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul.”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa lui Pepe! Vedeta l-a făcut praf: ”Vreau să încheiem cu bichonul”

”Uite, el și bea ca să vă și arate. A avut și un giveaway, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie, mă? Domne, senzațional e bichonul. Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri de c****e. Asta e, karma’s a b****”, a mai zis ea.