După cele cinci vedete pe care Zăvo le denigrează și le pătează imaginea, aceasta a mai găsit încă un personaj căruia să îi păteze imaginea. După ce și-a anunțat fanii că porecla acesteia este Gulliver, vedeta și-a îndemnat fanii să voteze pe contul ei de YouTube, dar și pe Instastory despre cine cred ei că ar fi vorba. Aceasta a propus patru nume, acestea fiind: Laura Giurcanu, Bianca Drăgușanu, Monica Columbeanu și Ramona Gabor.

Cele mai multe voturi le-a strâns fosta concurentă de la Next Top Model, Laura Giurcanu, fiind urmată, la o mică diferență, de fosta soție a lui Victor Slav, Bianca Drăgușanu. Cea care a primit cel mai mic număr de voturi este fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Cine este, de fapt, Gulliver?

În această seară, Oana Zăvoranu a făcut și marele anunț referitor la noua sa victimă. Se pare că, majoritatea fanilor ei nu au intuit bine cine este vedeta care a intrat în vizorul brunetei. Ei bine, cea mai recentă persoană mondenă care o calcă pe coadă pe fosta soție a lui Pepe este Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu.

„El este Gulliver. Cu capul mic ca o ghindă și <<foarte>> realizat din punct de vedere financiar”, a scris Zăvo pe Instastory.

Querida este foarte deranjată de faptul că influencerița se prezintă ca fiind un influent om de afaceri din Dubai, deși aceasta ar face reclamă unor ceaiuri de slăbit. Conform mărturisirilor brunetei, sora fostei doamne Columbeanu nu ar admite că este din orașul Bacău, ci ar afirma că este originară din Capitală.

„Acum Gulliver respiră numai aer de Dubai că ăsta din România, când vine, cică îi pute. Gulliver nu recunoaște că e din Bacău, zice că e din București. Gulliver și în Dubai, chiar dacă trăiește în <<opulență> și diamantele sunt la el ca mărgelele la voi, nu poate să nu vă bage pe gât ceaiul”