Oana Roman se simte din ce în ce mai bine, după ce a divorțat de Marius Elisei. Vedeta a plecat din nou în vacanță, unde s-a simțit de minune și și-a făcut toate poftele fără să se uite la bani și fără să aibă grijă de silueta sa. Fiica lui Petre Roman nu a avut parte numai de momente frumoase, pentru că recent a avut parte și de o problemă din cauza căruia nici măcar nu a mai putut merge. Ea a intrat în apă, a călcat într-o piatră ascuțită și s-a trezit cu o gaură imensă în călcâi, după care medicii au fost nevoiți să îi coasă zona respectivă.

Oana Roman și-a făcut toate poftele în vacanță

Faptul că a mâncat tot ce i-a poftit inima, nu i-a adus numai beneficii. Oana Roman a uitat de dieta sa și a reușit să se îngrașe din nou. Ea povestit că nu a băut deloc ceaiul pe care îl consuma zilnic, a mâncat orice și a pus pe ea un kilogram și ceva. Nu regretă absolut nimic, pentru că este de părere că are voie, din când în când, să se mai abată de la reguli.

Nu a făcut altceva decât să se răsfețe și să se simtă bine alături de cei dragi în vacanța mult așteptată și nu se simte deloc vinovată. Mai mult de atât, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a mărturisit că mai are de slăbit până la sfârșitul acestui an 10 kilograme și că de acum înainte se va ține serios de treabă.

 

Oana Roman, veste groaznică pentru fanii ei! Vedeta s-a îngrășat din nou: "În vacanță nu am ținut deloc dietă și..."

 

„În vacanță nu am ținut deloc dietă și n-am băut deloc ceai. O săptămână m-am răsfățat un pic. Am luat un kg și ceva, dar nu-mi pare rău pentru că am voie din când în când de o pauză. Am revenit totuși imediat la obiceiurile mele: dietă – post intermitent, ceai zilnic câte un litru și cremă anticelulitică pentru aspectul pielii. Ceaiul mă ajută să nu am poftă de mâncare și de dulciuri, iar crema ajută la atenuarea celulitei.Mai am de slăbit până la sfârșitul anului cam 10 kg și apoi voi ține în continuare pentru întreținere dietă și ceai din când în când. Ceaiul îmi este chiar un ajutor de nădejde. După câteva luni bune de când am început să l folosesc pot spune că ajută în completarea dietei iar crema folosită de 2 ori pe zi îmbunătățește aspectul pielii”, a scris Oana Roman în mediul online.