Oana Roman și fostul ei partener de viață au divorțat în urmă cu doar câteva zile la notar. Cei doi au luat-o pe drumuri separate după mai multe încercări eșuate de a face acest gest. Într-un final cel care a luat taurul de coarne și a decis că acesta va fi drumul a fost Marius Elisei.

Tot el a și plecat de la domiciliul conjugal în urmă cu câteva săptămâni. Acum foștii parteneri s-au afișat în văzul tuturor din nou împreună ca o adevărată familie. Totul s-a petrecut cu o ocazie specială pentru ei.

S-au reunit de dragul fiicei lor

Prezentatoarea de la Antena Stars și fostul ei soț au decis se pare să lase deoparte orice urmă de conflict sau ranchiună după separarea re la notar și să continue să colaboreze pentru creșterea fiicei lor, Isabela. Pe lângă faptul că aceștia au custodia comună a micuței lor se pare că lucrurile funcționează între ei mai bine ca niciodată chiar și în această situație.

Oana și Marius au petrecut câteva ore memorabile împreună odată cu ziua onomastică a fiicei lor. Cei doi părinți i-au organizat micuței o super petrecere în cadrul unui loc de joacă pentru copii din Capitală. Pe conturile personale de Instagram aceștia au postat câteva imagini portret de familie din care reiese că sunt fericiți și împliniți împreună dincolo de cele întâmplate recent. De dragul fiicei lor, Oana Roman și Marius Elisei au stat aproape tot parcursul petrecerii.

Oana Roman

Au divorțat după 8 ani de căsătorie

Vedeta și fostul ei partener de viață au decis să pună punct relației lor după 8 ani. Oana și Marius Elisei au semnat actele de divorț săptămâna trecută la notar. Asta după mai multe încercări nereușite de a face acest pas important din viața lor.

Marius Elisei a plecat din vila în care locuia alături de prezentatoare și de mama acesteia înainte de sărbători. Marius a decis să ia cu el și toată afacerea de familie pe care o derulase alături de Oana în ultima perioadă. Este vorba despre un magazin online de îmbrăcăminte.

După o perioadă în care Oana și-a arătat nemulțumirea vizavi de acest fapt se pare că aceștia au reușit să se înțeleagă și legat de modul în care vor împărți încasările din afacerea lor chiar și după despărțire.