Zi importantă astăzi pentru Oana Roman. După îndelungi așteptări, teamă și panică, mama vedetei a putu părăsi clinica medicală în care a fost operată. Vedeta s-a arătat extrem de pozitivă și recunoscătoare că părintele ei a reușit să depășească un moment critic din punct de vedere al sănătății.

Mioara Roman s-a schimbat total

Fosta soție de premier era una dintre prezențele feminine deseori invitate în spațiul public la diverse emisiuni. Cu o personalitate distinsă, mama Oanei avea întotdeauna o opinie pertinentă în sfaturile despre viață, evoluția socială, etc.

De mai bine de trei ani, femeia nu a mai apărut deloc în contexte de genul. Cel mai probabil apăsarea celor peste 80 de ani pe care îi are, problemele de sănătate și faptul că și-a pierdut locuința în care a trăit o viață au îndemnat-o pe Mioara Roman să nu mai dorească să apară la televizor. Cea care i-a fost în tot acest simt aproape a fost fiica ei, Oana.

Vedeta s-a îngrijit ca femeia ce i-a dat viață să locuiască în vila ei și să aibă parte de toate condițiile de care are nevoie. Recent, aceasta a întâmpinat câteva probleme de sănătate care au necesitat intervenția imediată a medicilor. Mioara Roman a fost internată la o clinică privată din Capitală și operată la paroscopic pentru extirparea colecistului.

Oana a publicat pe contul ei de socializare un Instastory în care apare și mama ei. Vizibil îmbătrânită și slăbită de puteri Mioara Roman arată complet diferit față de modul în care obișnuia în aparițiile publice.

Oana Roman și-a externat mama din spital! Cum a ajuns sa arate fosta soție de premier

Fosta soție de premier poartă basma și cel mai probabil starea ei se datorează și perioadei de convalescență de după operația suferită. Oana a fost însoțită de sora ei, Catinca atunci când și-a scos mama din spital. Deși în ultimul timp cele două nu au avut o relație extraordinară se pare că momentele sensibile din familie le-au unit mai mult.

Mama Oanei, viață de coșmar din cauza lui Petre Roman

Mioara Roman a înfruntat numeroase greutăți în ultimii ani. Fosta soție de premier a fost părăsită pentru o femeie mult mai tânără decât ea. De asemenea, femeia a fost scoasa din casa proprietate RAPPS dupa un proces îndelung. Oana a fost nevoită să o ia pe mama ei alături de ea în apartamentul în care locuia cu soțul ei și cu fetița.

După eforturi financiare mari, fiica lui Petre Roman a reușit să achiziționeze o casă spațioasă astfel încât mama ei să aibă parte de tot confortul meritat.