Oana Roman se confruntă cu o situație neașteptată după ce s-a imunizat împotriva virusului COVID-19. Vedeta era convinsă că nu va avea simptome după rapel, însă se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Prezentatoarea le-a povestit fanilor că la câteva ore după vaccin are dureri atroce de oase și    simte nevoia de a se odihni. Astfel, deși trece printr-o perioadă în care este extrem de ocupată, Oana a fost nevoită să lase totul deoparte și să acorde mai multă atenție stării de sănătate.

Simptomele au debutat de aseară

Oana a primit a doua doză de vaccin în cursul zilei de ieri. Dacă în primă fază, totul a decurs perfect, seara, vedeta a avut primele reacții adverse după injecție. Mai exact, dureri de cap și ușor disconfort la nivelul mâinii, în zona unde a fost administrat vaccinul.

Oana Roman

Ulterior, semnele ar fi dispărut motiv pentru care Oana s-a întors astăzi la activitatea de zi cu zi. În timp ce se afla în oraș pentru a-și rezolva problemele, vedeta a început din nou să se simtă rău. Oana le-a dezvăluit fanilor ei de pe Instagram prin ce trece.

„Mă dor oasele. Am o stare de parcă m-ar fi bătut cineva cu un par.”,a precizat vedeta pe Instastory.

Ce se întâmplă între ea și fostul soț

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar în urmă cu câteva luni. Cei doi au rămas în relații bune după separare de dragul fetiței lor, Isabela. Mai mult, foștii soți au reușit să găsească o cale de înțelegere și în ceea ce privește modul în care își gestionează afacerea pe care o au împreună.Totuși, Oana s-a arătat nemulțumită de refuzul lui Marius Elisei de a merge alături de ea și de fiica lor.

Gurile rele au speculat că bărbatul ar fi implicat într-o nouă relație, motiv pentru care nu ar mai dori să fie surprins alături de fosta soție.