Oana Roman s-a pregătit cum a știut ea mai bine pentru Sărbătorile Pascale. A făcut chiar ea o serie din preparatele pentru masa de Paște și așa cum era de așteptat nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor săi cum au decurs lucrurile. Deși unii au apreciat acest lucru, mulți au cosiderat că minte și că nu are cum să facă toate acele lucruri cu mâinile sale. Ei bine, primind astfel de mesaje răutăcioase din partea lor, fiica lui Petre Roman nu s-a putut abține să nu facă și ea o serie de afirmații.

Oana Roman, făcută cu ou și cu oțet de o internaută

Deși este, de cele mai multe ori, sinceră cu fanii ei, Oana Roman primește tot felul de acuzații din partea lor. Nici ea nu se poate abține când vede cât de multă lume îi vreau rău, neavând nimic mai pun de făcut decât să îi urmărească zilnic postările și să îi analizeze fiecare mișcare pe aceasta o face. Recent, ea a pus-o la punct pe una dintre urmăritoarele sale care a numit-o mincinoasă și care, pe deasupra, a mai făcut-o și nesimțită.

Din punctul de vedere al fostei soții a lui Marius Elisei, persoana respectivă este complet nefericită și nu este capabilă se bucure de cele mai frumoase lucruri din viața ei și de aceea își petrece timpul comentând despre viețile altora pe internet.

Oana Roman, război cu fanii de pe Instagram: „Băi, mincinoasă ordinară care ești"

„Ce fac eu să scot vopseaua de la ouă de pe mâini, în afară de dat cu oțet? Nu mă dau cu oteț, că nu-mi place cum miroase. Am dat cu săpun. Nu a ieșit cu nimic. Apropo de un comentariu primit pe care mi l-a scris o nefericită, sărăcuța de ea și care mi-a zis: „Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu o ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș, nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești”. Îți dai seama cât de nefericiți sunt unii oameni și ce preocupări au ei în zi de sărbătoare când oamenii se presupune că ar trebui să fie mai buni. Stau și mă înjură că mint și nu am vopsit ouă”, a spus Oana Roman la InstaStory.