Oana Roman este cu siguranță una dintre cele mai criticate vedete de la noi. Fiica lui Petre Roman este pusă la zid nu doar pentru cele câteva kilograme în plus pe care le are după procesul de slăbire. Mai exact mulți dintre internauți dar și unele persoane publice o acuză că își modifică pozele în Photoshop din dorința de a-i păcăli pe cei care o urmăresc că ar fi foarte slabă. Oana nu a mai rezistat și a vrut să spună lucrurilor pe nume în acest sens.

Acuzată că s-a transformat complet într-o fotografie

Zilele trecute prezentatoarea a postat pe contul ei de Instagram o imagine în care apărea purtând o rochie extrem de mulată și scurtă. Oana descria alături de poza respectivă că se simte minunat în pielea ei după ce a reușit să slăbească.

Un motiv de fericire pe care aceasta la invocat în contextul respectiv a fost legat de faptul că acum a ajuns să poată purta genul de vestimentație pe care și l-a dorit mereu să îl abordeze însă din cauza kilogramelor în plus nu a reușit acest lucru. În aceeași postare vedeta are alături un anumit ceai de slăbit care a ajutat-o susține ea în această uluitoare transformare.

Postarea Oanei a reușit să creeze o întreagă vâlvă în mediul online. Mai multe persoane au acuzat-o pe aceasta că ar fi ajuns până la a-și modifica forma corpului atașând în Photoshop alte picioare mult mai tonifiate. Amuzată de situația respectivă, vedeta a vrut să demonstreze tuturor că lucrurile nu stau deloc așa. Astfel ea a publicat și varianta pozei fără vreun filtru de lumină. Din nefericire nici acest lucru nu i-a convins pe critici că prezentatoarea nu ar fi apelat la astfel de „artificii”.

Cum era de așteptat, întreaga presă mondenă a preluat imaginea respectivă relatând și detalii despre criticile care i se aduc acesteia.Oana a ținut astăzi să le transmită un mesaj pragmatic celor care au pus-o la zid din cauza pozei respective.

 

Oana RomanVedeta a precizat că imaginea a ajuns a fost atât de mediatizată încât acest fapt ar ajuta-o mai degrabă în a promova produsul respectiv și nici pe departe nu îi face vreun deserviciu.