Oana Roman este printre puținele vedete din România care deseori este ținta răutăților. Acesteia nu i se iartă nimic la capitolul aspect fizic și mai nou și în ceea ce privește exprimarea. De data aceasta, Oana a fost atacată dur pentru o scăpare. Nemulțumită de situație, vedeta și-a strigat of-ul pe internet.

Nu mai suportă criticile

Deși a dezvăluit recent că în ultimii ani a învățat sa nu mai pună la suflet toate răutățile, Oana se lasă uneori afectată de atacurile internauților. Prezentatoarei i-a fost stricată vacanța de câteva mesaje deloc îngăduitoare. Mai exact, unii dintre urmăritorii ei sunt cu ochii pe fiecare cuvânt postat de aceasta. Oana a scris un mesaj despre mama ei, în care a făcut o greșeală gramaticală.

Oana Roman

Ea a redactat pe contul ei de socializare cuvintele „ziua lui mama” și nu „ziua mamei”, așa cum ar fi corect.Din momentul respectiv, fiica lui Petre Roman s-a trezit cu o avalanșă de mesaje defăimătoare la adresa ei. Internauții o acuzat că nu știe să scrie corect și totuși este un influencer celebru în România.Vizibil afectată de valul de critici, Oana le-a scris urmăritorilor un mesaj acid.

„Gata, m-ați crucificat pentru că am pus ziua lui mama în loc de ziua mamei. Numai academicieni în jur! Nu mai zic despre faptul că 90 la suta din mesaje sun scrise agramat.”, a scris vedeta pe Instastory.

Cel mai probabil avalanșa de atacuri asupra prezentatoarei nu se va opri aici. Oana este deseori ținta criticilor Queridei, care este atentă la toate mișcările ei.

Oana Roman a divorțat de câteva luni, dar a ales să se bucure în continuare de viață. Vedeta a fost în a doua vacanță pe anul 2021 pentru a-și încărca bateriile. Prezentatoarea a fost însoțită în Egipt de prietena ei bună, Vica Blochina. Cele două au făcut pace de curând după o lungă perioadă în care nu au mai ținut legătura.